Καρτέρι θανάτου στον Ύψωνα: Τηλεφώνημα ενδεχομένως να παγίδευσε τον 48χρονο

Καρτέρι θανάτου που αποτράπηκε από καθαρή τύχη ήταν αυτό που έστησαν οι δυο άφαντοι μέχρι σήμερα δράστες, στον 48χρονο στον Ύψωνα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Ο 48χρονος ο οποίος υπεβλήθη χθες βράδυ σε χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι θεράποντες ιατροί του αφαίρεσαν μετά από 4ωρη επέμβαση, την 9 χιλιοστών σφαίρα που δέχθηκε από απόσταση 1.5 μέτρου, έξω από μικρή ταβέρνα που διατηρεί η μητέρα του στον Ύψωνα. Αυτό που θα καταδειχθεί

από την άρση των τηλεπικοινωνιακών του δεδομένων που αναμένεται να γίνει σήμερα, είναι το κατά πόσο δέχθηκε τηλεφώνημα – παγίδα λίγη ώρα πριν το συμβάν, προκειμένου να βγει στον δρόμο όπου και δέχθηκε την σφαίρα.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ερευνούν όλα τα δεδομένα που έχουν ενώπιον τους ενώ υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος το μόνο που πρόλαβε να τους πει προτού διακομιστεί σε Νοσοκομείο ήταν ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν. Ο 48χρονος είναι δημοτικός σύμβουλος του ΕΛΑΜ στον Ύψωνα ενώ είναι και ενεργό στέλεχος σε ποδοσφαιρική ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα