Καταγγελία: ‘’Χωρίς φακελάκι δεν γίνεται η δουλειά σου.’’

Την πρωτιά της διαφθοράς διεκδικούν τα δημόσια νοσηλευτήρια της χώρας, αφού γιατροί φαίνεται να έστησαν μεγάλο φαγοπότι σε βάρος των ασθενών.

Σωρεία καταγγελιών για δεκασμό γιατρών και μάλιστα εις γνώση ανωτέρων τους, έφερε στο φως η εκπομπή του Σίγμα «Ανοικτή Γραμμή».

Ασθενής εδώ και δύο χρόνια καταγγέλλει στους αρμόδιους, ότι δεν έχει λάβει ιατρική έκθεση, ενώ σύμφωνα με την ίδια από αμέλεια γιατρών τώρα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ενώ η ασθενής προσπαθούσε να λάβει απαντήσεις από τον αρμόδιο προϊστάμενο

για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο ίδιος απέφευγε να δώσει εξηγήσεις, ενώ το αποκορύφωμα ήταν, όταν ο ίδιος ο γιατρός, της είπε ξεκάθαρα ότι η δουλειά της δεν έγινε σωστά, γιατί δεν έδωσε φακελάκι.

Η ασθενής αγανακτισμένη και εμφανώς αναστατωμένη με τα λόγια του γιατρού εξασφάλισε κατά λέξη τη παραδοχή προϊσταμένου για το δεκασμό.

Ερωτηματικά προκαλούν οι εξόφθαλμες παρανομίες που έχουν εξαπλωθεί στα δημόσια νοσηλευτήρια της χώρας, καθώς η αδράνεια των αρμόδιων στην άμεση πάταξη του φαινομένου, βολεύει τους επιτήδειους έτσι ώστε να δρουν ανενόχλητοι σε βάρος των ασθενών.

Keywords
Τυχαία Θέματα