«Καθάρισε» για την Νέα Σαλαμίνα ο Τζέι Σίμπσον

Με δύο τέρματα του Τζέι Σίμπσον, η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι της Χάποελ Ραμάτ, επί Βουλγάρικου εδάφους. Επόμενος φιλικός αγώνας για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι με αντίπαλο την Ξάνθη, την Τρίτη 30/7 στις 18:00.

Η ενημέρωση απο την Νέα Σαλαμίνα:

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος φιλικος μας αγωνας

επι Βουλγαρικού εδάφους με την ομάδα μας να κερδίζει με 2-1 την Hapoel Ramat.

Τα δυο γκολ της ομαδας μας πέτυχε ο Άγγλος επιθετικος, Jay Simpson.

Η ομάδα μας κατα διαστήματα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο δείχνοντας ανεβασμένη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό. Ο προπονητής μας Σάββας Πουρσαιτίδης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κίσσας, Τσαμπούρης, Cezar, Reynolds, Fustar, Correia, Κωστή, Noor, Eloundou, Simpson και King.

Το 2ό ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κίσσας(Λύτρας), Σεργίου, Νικολάου, Lambot, Χ´Κωνσταντή, Reynolds(Χρυσοστόμου), Marjanovics, Παναγή, Tisdell(Παπουής), Simpson(Χρίστου), και King(Χ´Αντώνης).

Δεν χρησιμοποιήθηκε ο τερματοφύλακας μας Robert Veselovsky ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων και μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων καθώς και ο Θεοδόσης Σιαθάς.

Επόμενος φιλικός αγώνας της ομάδας με την ομάδα της Ξάνθης την Τρίτη 30/7 στις 18:00.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα