Καζαμίας:«Είναι σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ»

Για την επίσκεψη των Μελών της Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής των Αντιπροσώπων στα γήπεδα προσφυγικών ομάδων, για τον προγραμματισμό και τις επόμενες προσθήκες, τις προσπάθειες οικονομικής ενίσχυσης μέσω εισιτηρίων διαρκείας τοποθετήθηκε ο Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Super Sport ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

«Έχει ολοκληρωθεί η σύσκεψη με επίσκεψη στα γήπεδα Εθνικού Άχνας, “Παπαδόπουλος”

και “Αμμόχωστος”. Συζητήθηκαν τα θέματα που συζητούμε εδώ και αρκετό καιρό και φρόντισε να τα φέρει εκ νέου στο προσκήνιο η Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Είναι ελπιδοφόρα τα μηνύματα. Το ένα είναι τα χρήματα που είχαμε δώσει για αναβάθμιση του γηπέδου μας, γύρω στις 250.000 ευρώ και από την άλλη η αναβάθμιση που χρειάζονται από εδώ και πέρα. Έχουμε εκπονήσει τις μελέτες μας για περαιτέρω αναβάθμιση. Τα θέματα ασφάλειας και υγείας είναι πλήρως καλυμμένα, να καθησυχάσω τον κόσμο για αυτό και αναμένουμε κονδύλι και οι τρεις ομάδες. Η μελέτη θα καταδείξει ακριβώς πόσα χρειάζεται κάθε ομάδα και ποια θα είναι η στήριξη της Πολιτείας για αναβάθμιση των γηπέδων.

Μέσα σε ενάμισι χρόνο έχουν δαπανηθεί 250.000 ευρώ από το σωματείο. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά τα χρήματα πρέπει να αφαιρεθούν αναγκαστικά από το μισθολόγιο της ομάδας και χωρίς δισταγμό το κάνουμε, επειδή οφείλουμε να κάνουμε τις αναβαθμίσεις. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς τη στήριξη της Πολιτείας. Έχουμε καλό δείγμα ότι θα έχουμε θετική κατάληξη. Υπάρξει θετική πρόθεση και ευελπιστώ να πέσουν και οι υπογραφές».

Για τις επόμενες προσθήκες: «Είναι σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ. Μπορώ να αντιληφθώ ότι θα αποκτήσουμε έναν ακόμη επιθετικό, επειδή υπάρχει μόνο ο Ντορεγκαράι ως καθαρόαιμη λύση και θα πάρουμε άλλον έναν ίσως, αλλά δεν γνωρίζω για ποια θέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα