Κινδυνεύει με μεγάλο κάζο η Μίλαν!

Η Μίλαν χρειαζόταν 3 βαθμούς για να σφραγίσει την παρουσία της στο Champions League, όμως έμεινε στο 0-0 με την Κάλιαρι και πάει για αποτέλεσμα στην έδρα της Αταλάντα.

Το τέλος μιας χρονιάς, την μισή 5της οποίας την πέρασε στην 1η θέση και σχεδόν την υπόλοιπη στη 2η, κινδυνεύει να τελειώσει με κάζο για την Μίλαν. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε matchpoint κόντρα στους Σάρδους, όμως έχασε δύο βαθμούς που αξίζουν αστέρια και παρότι εξακολουθεί

να κρατά την τύχη της στα χέρια της, χρειάζεται νίκη στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα την τελευταία αγωνιστική για να πανηγυρίσει. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, οι Rossoneri θέλουν απώλεια της Γιουβέντους στην έδρα της Μπολόνια ή της Νάπολι εντός κόντρα στην Ελλάς Βερόνα.

Η Μίλαν δεν μπόρεσε πνευματικά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς τον Ζλάταν είχε μεγάλο πρόβλημα κόντρα στο 3-5-2 της σωσμένης και ξεάγχωτης, Κάλιαρι. Σε όλο το πρώτο μέρος ένα σουτ του Σαλεμάκερς ήταν η μόνη φάση, ενώ στο ματς ο Ντοναρούμα χρειάστηκε να κάνει δύο μυθικές επεμβάσεις σε Παβολέτι και Γοδίν. Οι σέντρες ήταν αναρίθμητες στην περιοχή, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν σε τρομερή μέρα όλες τις γραμμές του, ήταν τακτικά άριστοι και μάλλον άνετα έκαναν την ζημιά στους Rossoneri στο San Siro.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα