«Κιτρινοπράσινη» ανατροπή και κορυφή στη ματσάρα της Αρένας!

Η ΑΕΚ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ, κατάφερε να φτάσει σε μια επική ανατροπή σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι με τον Άρη, του οποίου επικράτησε με 4-2 στην Αρένα για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με ένα εκπληκτικό γκολ από τον Στρούσκι, ο οποίος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει

στα δίχτυα για το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο Άρης διπλασίασε το προβάδισμά του με τον Γκομίς. 

Σε μια απίθανη εξέλιξη, η ΑΕΚ κατάφερε να αντιδράσει, μειώνοντας αρχικά σε 1-2 στο 33’ με γκολ του Άλτμαν από κοντινό πλασέ και δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, με τον Ράφα Λόπες να γράφει το 2-2.

Η ΑΕΚ έφτασε στην ολική ανατροπή στο 65’ με τον Άλτμαν, ο οποίος αφού έστειλε τηn μπάλα δυο φορές στο δοκάρι, στην συνέχεια αυτή ξαναστρώθηκε μπροστά του για τρίτη φορά, με αποτέλεσμα ο Ισραηλινός να μην ξανα-αστοχήσει και να διαμορφώσει το 3-2 για την ομάδα της Λάρνακας. Για τον Άρη ισοφάρισε σε 3-3 ο Γκομίς στο 78’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Κακόριν και με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον Πίριτς.

Την τελευταία λέξη στο ντέρμπι είπε ο Φαράζ, ο οποίος στην τελευταία φάση της αναμέτρησης βρήκε δίχτυα και χάρισε το τρίποντο κορυφής στην ομάδα της ΑΕΚ.

Με την σημερινή νίκη, η ΑΕΚ επιστρέφει και πάλι μόνη στην κορυφή με 44 βαθμούς και στο +1 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Ο Άρης παραμένει τέταρτος με 34 βαθμούς.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιτρινοπράσινη, Αρένας,kitrinoprasini, arenas