Κόλαση με τις δηλώσεις Χάμιλτον!

Τα έκανε μαντάρα ο Χάμιλτον με τις δηλώσεις απαξίωσης των οδηγών IndyCars που έκανε κατά την διάρκεια της συμμετοχής του Alonso στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης. Του την «πέφτουν» όλοι οι οδηγοί Indycars σε κάθε ευκαιρία.

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς λέει ο θυμόσοφος λαός και μάλλον έχει δίκιο. Ο Χάμιλτον, θα τα βρει σκούρα τις επόμενες εβδομάδες και μάλλον πριν λάβει μεγάλες διαστάσεις το θέμα, αργά ή γρήγορα, θα βγει στα αγαπημένα του κοινωνικά δίκτυα και θα πει μια δικαιολογία του τύπου «με παρεξηγήσατε...» μπας και σταματήσει το κράξιμο από τους οδηγούς

του πρωταθλήματος Indycars.

Για όλους όσοι δεν ξέρουν το θέμα να εξηγήσουμε πως ο Χάμιλτον κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών που έκανε ο Αλόνσο για τα 500 μίλια της Ινδιανάπολης, έκανε δηλώσεις πως η πέμπτη θέση που πέτυχε ο Αλόνσο ήταν «πολύ ενδιαφέρουσα» υπονοώντας πως για να πετυχαίνει ένας απροπόνητος οδηγός έστω του επιπέδου του Αλόνσο, με την πρώτη μια πέμπτη θέση στον τόσο δύσκολο αγώνα της Ινδιανάπολης, θα πρέπει όλοι υπόλοιποι οδηγοί που τρέχουν στον αγώνα να μην είναι τόσο ικανοί. Με λίγα λόγια τους είπε στα μούτρα τους ότι είναι κουλοί.

Επί λέξει είπε τα εξής: «Κοίταξα τους χρόνους και ειλικρινά, είδα πως ο Φερνάντο είναι πέμπτος... Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένας μεγάλος οδηγός, είναι λογικό αν δεν μπορεί να κερδίσει στη Formula 1, να αναζητήσει άλλους αγώνες για να προσπαθήσει να κερδίσει. Αλλά για να πετυχαίνει αμέσως μια πέμπτη θέση απέναντι σε οδηγούς που έχουν τόση εμπειρία και τρέχουν όλον τον χρόνο... το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον»

Αν και αρχικά οι οδηγοί των Indycars δεν απάντησαν, τώρα ένας ένας, τοποθετούνται με υπονοούμενα στις δηλώσεις Χάμιλτον. Εκτιμούμε πως το θέμα θα πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας που ο Χάμιλτον αργά η γρήγορα θα πρέπει να το αντιμετωπίσει. Ο νικητής του αγώνα στο Ντιτρόιτ Γράχαμ Ράχαλ και ο τρίτος Τζέιμς Χίτσκλιφ στις δηλώσεις τους στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα εγκάλεσαν τον Χάμιλτον. Πήρε τον λόγο ο νικητής Ράχαλ και είπε : «Όταν είδα το σχόλιο του Λιούις Χάμιλτον... χρειάστηκα αυτοσυγκράτηση για να μην πω κάτι. Ο τύπος σε όλη του την καρριέρα στη Formula 1 αντιμετωπίζει συνήθως ένα-δύο άλλα αυτοκίνητα ή το πολύ τέσσερα. Τι να μας πει... Εδώ έχουμε δεκάδες οδηγούς που είναι έτοιμοι για την νίκη. Το επίπεδο του ανταγωνισμού στους αγώνες IndyCar φαίνεται από τα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο έβδομος αγώνας, με έβδομο διαφορετικό νικητή. Αυτό δεν συμβαίνει σε άλλες μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τελεία και παύλα. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του αλλά δεν έχει σημασία, όσο μεγάλη μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αν είναι. Σε αυτόν τον αγώνα έτρεξε και ο Εστεμπάν Γκουτιέρεζ επίσης προερχόμενος από την Formula 1. Μιλήσαμε και εν συντομία θα σας πω τι μου είπε. Πως είναι το πιο διασκεδαστικό αυτοκίνητο που έχει οδηγήσει ποτέ στη ζωή του. Είναι ο άνθρωπος και η μηχανή. Είναι τόσο απλό και είναι πολύ διασκεδαστικό.»

Ο Ράχαλ όταν τα έλεγε αυτά φόρτωνε... και έτσι συνέχισε... «Όταν κερδίζεις εδώ, μια μέρα σαν την σημερινή, πραγματικά νιώθεις σαν να έχεις καταφέρει κάτι μεγάλο. Ως οδηγός, ως ομάδα, ως μηχανικοί, όλοι σε όλους τους τομείς νιώθουν περήφανοι. Δεν μπορώ να φανταστώ την αίσθηση κάθε Σαββατοκύριακο να πρέπει να νικήσεις τον τιμ μέιτ σου για να νικήσεις τον αγώνα. Αυτό διάολε δεν συμβαίνει εδώ. Και.. κοιτάξτε, αλήθεια αν βάλουμε τον Σκοτ Ντίξον σε μια Mercedes F1 όλη την ημέρα να γνωρίσει το αυτοκίνητο, πιστεύω πως ο Λιούις θα τα βρει λίγο σκούρα... Εγώ ίσως όχι αλλά ο Σκοτ τον έχει στα σίγουρα...»

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Τζέιμς Χίτσκλιφ και ήταν εξίσου απορριπτικός στα σχόλια του Χάμιλτον, σημειώνοντας :. «Είναι αστεία η κριτική από κάποιον που συνήθως συναγωνίζεται το πολύ άλλα τρία αυτοκίνητα, όταν σε μας έχουμε επτά νικητές τους πρώτους επτά αγώνες. Αυτό δείχνει πόσο ανταγωνιστικό είναι αυτό το πρωτάθλημα. Η ισοτιμία μεταξύ των κατασκευαστών, μεταξύ των ομάδων, μεταξύ των οδηγών κάνει πολύ δύσκολο να κερδίσει κάποιος έναν από αυτούς τους αγώνες. Είναι καλύτερο να μην γίνονται τέτοια ρηχά σχόλια...»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόλαση, Χάμιλτον,kolasi, chamilton