Κωνσταντίνου: "Την Δευτέρα θα παρθούν αποφάσεις" (ηχητικό)

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου , τόνισε ότι οι εξελίξεις για το θέμα τεχνικής ηγεσίας θα είναι την ερχόμενη Δευτέρα. Αναφέρθηκε και για την επιτυχία της εξόδου στην Ευρώπη

Αναλυτικά:

« Ξέραμε ότι ήταν ένας στόχος που δεν ήταν εύκολο να υλοποιηθεί. Η συγκομιδή μας στον β γύρο δεν ήταν και η καλύτερη και αυτό μας άγχωσε και καρδιοχτυπήσαμε. Όμως τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να τερματίσουμε στην έκτη θέση που μας ανήκει δικαιωματικά. Είναι μεγάλη επιτυχία , για το σωματείο και θα φέρει σημαντικά έσοδα στην ομάδα.

Παράλληλα θα μας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούμε για τον προϋπολογισμό. Δεν θα έχουμε στόχους, όμως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να κάνουν καλά παιχνίδια και να έχουμε βαθμολογικό όφελος για τον κόσμο μας»

* Είναι νωρίς να μιλάμε από τώρα για τον προγραμματισμό. Όμως θα πρποσπαθ΄ξησουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να μην κάνουμε λανθασμένες επιλογές , με στόχο να κάνουμε καλύτερη ομάδα. Σίγα , σίγα θα αποφασιστούν πολλά σημαντικά πράγματα.

*Ο κ Γίονκε θα είναι κανονικά αύριο στον πάγκο και την Δευτέρα θα παρθούν οι αποφάσεις, αν θα συνεχίσουμε ή όχι. Πρέπει να γίνουν εισηγήσεις και από τον τεχνικό διευθυντή.

Keywords
Τυχαία Θέματα