Κριστίανσεν και Ορτίθ για Εθνικο (βιντεο)

Στην κάμερα του γραφείου τύπου της ΑΕΚ μίλησαν ο τεχνικός της ομάδας Τόμας Κριστίανσεν αλλά και ο Ορτίθ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
8η στροφή του πρωταθλήματος και η ομάδα μας ταξιδεύει στο Δασάκι της Άχνας για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό (Κυριακή 25/10, 18:00). Ο προπονητής μας Thomas Christiansen, καθώς και ο Juan Manuel Ortiz έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής.

Ο Δανός τόνισε αρχικά ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε

ένα δύσκολο αντίπαλο και πάμε στο Δασάκι για να δείξουμε αντίδραση μετά την ήττα που προηγήθηκε και με μοναδικό στόχο την νίκη. Είναι σημαντικό να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε την νίκη. Πάντοτε είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου, ακόμη περισσότερο όταν προέρχεσαι από ήττα, το τελευταίο του σχόλιο για τον κόσμο.

Από την μεριά του ο Ισπανός αμυντικός συμφώνησε ότι έχουμε ενώπιον μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο που είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την μέχρι τώρα στήριξη του κάλεσε τους φιλάθλους να μας ακολουθήσουν και στο Δασάκι της Άχνας, έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε την νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα