Κυπριανού: Πειθήνιο όργανο της τρόικας ο Αναστασιάδης

Δριμεία επίθεση με βαριούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης Αναστασιάδη ο Άντρος Κυπριανού. Επί διακυβέρνησης του είπε ο λαός νιώθει εξαπατημένος, νιώθει να του κλέβουν την αξιοπρέπεια και να τον επιστρέφουν πίσω στα χρόνια της τοκογλυφίας και της υποταγής.

Ο Άντρος Κυπριανού, είπε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης από ηγγέτης της κρίσης μετατράπηκε σε πειθήνιο εκτελεστικό όργανο της τρόικας.

«Η αποτίμηση

των δυο χρόνων διακυβέρνησης Αναστασιάδη μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις: απογοήτευση, καταρράκωση και αναξιοπιστία.

Προεκλογικά είπε, ο Νίκος Αναστασιάδης, μοίραζε υποσχέσεις για να υφαρπάξει τη ψήφο του λαού, κατά την έκφραση του. Μετά την εκλογή του, υπέγραψε την κατάργηση των αξιογράφων, η δέσμευση για πάταξη της φοροδιαφυγής μετατράπηκε σε δίκτυ προστασίας των μεγαλοοφειλετών, οι επενδύσεις δεν έρχονται ποτέ, οι δανειολήπτες περιμένουν την υλοποίηση της πρότασης για αποπληρωμή των δανείων, ενώ όλοι οι σχεδιασμοί για το ΦΑ ανατράπηκαν.

«Η ΚΡΕΤΥΚ, διαλύθηκε, οι συζητήσεις με ισραηλινές εταιρείες σταμάτησαν, οι μελέτες ειδικών συμβουλευτικών οίκων του εξωτερικού ανατράπηκαν και η δημιουργία τερματικού στο Βασιλικό εγκαταλείφτηκε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Άντρος Κυπριανού εξαπέλυσε βαριές κατηγορίας, και για θέματα αξιοπιστίας του Νίκου Αναστασιάδη, φέρνοντας ως παράδειγμα, τη φυγάδευση μεγάλων ποσών πριν τον Μάρτιο του 2013, από άτομα του οικογενειακού του κύκλου, χαμένους φακέλους και συμβόλαια, συσκέψεις στο προεδρικό με υπό κάλυψη δικηγόρους, αλλά και την αγοραπωλησία οικοπέδων της Αρχιεπισκοπής με άτοκες δόσεις.

«Προεκλογικά ο Νίκος Αναστασιάδης επανέλαβε όσες πιο πολλές φορές μπορούσε τη λέξη εμπιστοσύνη. Μέσα σε δύο χρόνια την πλήγωσε άπειρες φορές», τόνισε.

Περισσότερα σε λίγο

Keywords
Τυχαία Θέματα