Τέθηκε κακόβουλα η φωτιά στο συνεργείο αυτοκινήτων - Φωτογραφίες από το σημείο

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική διενεργούν έρευνες για διακρίβωση της αιτίας που προκάλεσε πυρκαγιά στην βιοτεχνική περιοχή Καϊμακλίου και είχε αποτέλεσμα να προκληθούν ζημίες σε 6 οχήματα που βρίσκονταν σε δύο συνεργεία αυτοκινήτων προς επιδιόρθωση και αποθήκη με εξαρτήματα αυτοκινήτων.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε προαύλιο χώρο μηχανουργείου οχημάτων και κατέκαυσε ένα όχημα ως επίσης και εκτεταμένες ζημιές σε εξαρτήματα και εξοπλισμό μεταλλικής αποθήκης που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του μηχανουργείου.

Εκτεταμένες ζημιές υπέστησαν αλλά τρία οχήματα ως επίσης και ελαφρύτερες άλλα 

οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα εξωτερικά στο δρόμο. Εκτιμάται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε σε όχημα  στον προαύλιο χώρο του συνεργείου επιδιόρθωσης οχημάτων επεκτάθηκε σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης εξαρτημάτων και σε βαρέλια μηχανελαίου των 200 λίτρων που προορίζονταν για ανακύκλωση.

Λόγω της κατωφέρειας του εδάφους η απώλεια μηχανελαίου έρεε  φλεγόμενη στο δρόμο και η πυρκαγία  μεταφέρθηκε και στα οχήματα που βρίσκονταν εξωτερικά στο δρόμο. Η άμεση επέμβαση της Π.Υ απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς στο μηχανουργείο. Υπέστη ελαφριές ζημιές εξωτερικά μόνον. Τα αίτια διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί εμπρησμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λευκωσία, Φωτιά, #45 Ψάχνουν, Αρχές,lefkosia, fotia, #45 psachnoun, arches