Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Μπούκαρε με όχημα σε γραφείο ταξί & κτύπησε 47χρονο

Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία με θύμα 47χρονο από τη Λεμεσό. Οδηγός αυτοκινήτου φέρεται να τον παρέσυρε εσκεμμένα, ενώ ο 47χρονος βρισκόταν σε γραφείο Ταξί στην περιοχή Νάαφι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Το θύμα, 47 ετών, μετέβη σε γραφείο ταξί που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακάριου για να επισκεφθεί φίλο του, που εργάζεται εκεί. Ενώ βρισκόταν έξω από τον προθάλαμο του γραφείου, άκουσε μαρσάρισμα μηχανής

αυτοκινήτου και τότε διαπίστωσε ότι αυτοκίνητο βρισκόταν στα 10 πόδια μπροστά από το γραφείο.

Πριν προλάβει να αντιδράσει, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και τον κτύπησε, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί. Στη συνέχεια ο δράστης οδήγησε το αυτοκίνητο του στη γυάλινη προθήκη του προθάλαμου του γραφείου ταξί,  παρασύροντας έπιπλα και εξοπλισμό του γραφείου και  προκαλώντας ζημιές στο εσωτερικό του γραφείου. Ακολούθως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και αποχώρησε. Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα στο πόδι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις, ενώ γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη.
 

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Λεμεσού-Πλατών –Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος

Keywords
Τυχαία Θέματα