Μαχαιρίτσας: Να πίνει λιγότερο ο Θηβαίος

Με ιδιαίτερα καυστικό ύφος σχολίασε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τις πρόσφατες δηλώσεις του Χρίστου Θηβαίου.

Φαίνεται πώς ο Χρίστος Θηβαίος, αρέσκεται στο να προκαλεί το τελευταίο διάστημα με τις δηλώσεις του και όχι με τη δουλειά του. Να θυμίσουμε πώς πριν μερικές μέρες, είχε δηλώσει πώς μια 5μελής οικογένεια, μπορεί να ζήσει μια χαρά με 5 ελιές και παξιμάδι και ότι δεν είναι ανάγκη να τρώει κάθε μέρα αρνί. Μια δήλωση που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις από απλούς ανθρώπους, αλλά

και ανθρώπους του χώρου, με τον πρώτο να δέχεται τα πυρά από παντού.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο φίλος και συνάδελφος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δεν δίστασε να σχολιάσει τα λεγόμενα του ερμηνευτή λέγοντας συγκεκριμένα: «Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθον βαλέτω, μην τρελαθούμε κιόλας, πρώτον αυτό. Ανεξάρτητα αν είχε λάθος ο Χρήστος, την πρώτη φορά μιλάμε τώρα. Μπορεί αν είχε πιει και δυο μπύρες παραπάνω, να πίνει λιγότερο το παλικάρι, είπε πέντε πράγματα, αλλά δεν ήταν για να τον βάλλουν να τον εκτελέσουν κιόλας. Αυτό όμως το δεύτερο πράγμα τώρα, νομίζω ότι αγγίζει τα όρια του παραλογισμού.»

Ενώ συνέχισε «Είναι δυνατόν να πει άνθρωπος με σώας τα φρένας ότι μπορεί να ζήσει μια οικογένεια στην Ελλάδα με δύο παξιμάδια και τρεις ελιές; Πρέπει να είναι πυροβολημένος χοντρά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα