Μάλλον από εμπρησμό η φωτιά στην Ακρόπολη

Σε εμπρησμό φαίνεται να οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κατάστημα στην Ακρόπολη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα στις 02.02 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε κατάστημα, στην οδό Ακροπόλεως στην Λευκωσία για την κατάσβεση της οποίας προσέτρεξαν τρία Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Ακροπόλεως "Λοχία Σπύρου Τταντή" και στις 02:27 έθεσαν υπό έλεγχο πυρκαγιά

στο κατάστημα, που βρίσκεται στο ισόγειο εξαώροφης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά η οποία φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα προκάλεσε ζημιές πέραν των 5 χιλιάδων ευρώ. Τα ακριβή αίτια της διερευνώνται.

Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε επίσης ότι συνεχίζει τις προσπάθειες με την ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του Niger Edward 70 χρονών, που αγνοείται.

Ο Edward θεάθηκε για τελευταία φορά στην περιοχή του χωριού Σουνίου στη Λεμεσό.

Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε επίσης ότι το απόγευμα της Πέμπτης απεγκλώβισε τραυματισμένο παγιδευμένο σε όχημα πρόσωπο, που παγιδεύτηκε μετά από τροχαία σύγκρουση στην Ανθούπολη.

Ο οδηγός που απεγκλωβίστηκε παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της 3/3/2016 μέχρι και η ώρα 06.00 της 4/3/2016 ανταποκρίθηκε σε 19 κλήσεις για βοήθεια, 7 πυρκαγιές, 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Πηγή; ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα