Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο θόρυβος στο εναρκτήριο λάκτισμα ήταν τραγικός»

Στην επίσημη σελίδα της Γιουνάιτεντ γίνεται λόγος και για την ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν στο ΓΣΠ από τους φίλους της ομάδας στο κατάμεστο στάδιο της πρωτεύουσας.

Ότι τους είπε ο Λένον (φωτογραφίες)Πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής: Αρχή με ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα«Της Κύπρου το καμάρι» 

Η τοποθέτηση τους για την ατμόσφαιρα του ΓΣΠ: «Το απόγευμα, ενόψει του αγώνα, οι ντόπιοι μας έλεγαν τα πάντα για τους οπαδούς της Ομόνοιας

και πόσο «τρελoί» – για να το πω με τα λόγια τους θα ήταν. Μερικά πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν έξω από το γήπεδο, ήταν στην πραγματικότητα αρκετά επιφυλακτικά, τουλάχιστον μέχρι μια ώρα πριν από την έναρξη. Μετά άρχισε η διασκέδαση. Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο, και οι συμπαίκτες του ξεκίνησαν για ζέσταμα και η κερκίδα πίσω από το τέρμα ξαφνικά ζωντάνεψε, πηδώντας από πάνω και κάτω για να χαιρετήσουν τους ήρωές τους. Η Γιουνάιτεντ, εν τω μεταξύ, αντιμετωπίστηκε με ένα μπαράζ σφυριγμάτων και αποδοκιμασιών. Ο δημοσιογράφος στο δημοσιογραφικό κουτί δίπλα μου με διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν τίποτα και όντως είχε δίκιο. Ο θόρυβος στο εναρκτήριο λάκτισμα ήταν τραγικός, βοηθούμενος από περισσότερα πυροτεχνουργήματα, καθώς οι κερκίδες προσπαθούσαν να εκφοβίσουν τους επισκέπτες τους από την Αγγλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα