Μαρτίνς: «Αναγνωρίστηκε η δουλειά που κάναμε»

Ευχαριστημένος από την πρώτη σεζόν του στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Η ομάδα του έμεινε μακριά από τους τίτλους, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί ότι έγινε έργο σε μια ομάδα που ουσιαστικά έπρεπε να χτιστεί από την αρχή και αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του που φιλοξενεί η εφημερίδα "A Bola".  

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με πρεστίζ και πάντα παίζει για τον τίτλο. Αυτός ήταν και φέτος

ο στόχος μας, αλλά δεν το πετύχαμε. Ωστόσο, γνωρίζαμε πως ο πρώτος χρόνος θα ήταν δύσκολος, γιατί η ομάδα προερχόταν από μια δύσκολη σεζόν. Υπήρχε ανάγκη για ριζική αλλαγή και αυτό το πετύχαμε», λέει μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς και συνεχίζει:

«Είχαμε 21 νέους παίκτες και χτίσαμε μια ομάδα με ποιότητα, που μπορούσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν φτάσαμε στον στόχο μας, αλλά οι φίλαθλοι και η διοίκηση αναγνώρισαν τη δουλειά που κάναμε. Στην Ελλάδα άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιξε μια νεανική ομάδα με πολλή ποιότητα».

Σε άλλο σημείο, λέει: «Ο Ολυμπιακός παρέχει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Ακόμη και ο Μιράντα, που πέρασε από την Μπενφίκα, ή ο Ποντένσε, που ήταν στη Σπόρτινγκ, είδαν την ποιότητα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και έλεγαν πως ήταν καλύτερη από αυτές στην Πορτογαλία. Υπάρχουν συνθήκες για να κάνεις επαγγελματική δουλειά υψηλού επιπέδου».

Για την απώλεια του τίτλου αναφέρει: «Είναι αλήθεια, αλλά επαναλαμβάνω πως έπρεπε να χτίσω μία ομάδα. Επίσης, είχαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα