«Μας αφήνει αδιάφορους το σκηνικό που πάει να δημιουργηθεί»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη νίκη επί της Ανόρθωσης και αναφέρθηκε στο θέμα της ταυτοποίησης.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Για εμάς προέχει το παιχνίδι με την Πάφο. Πήραμε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης για πολλοστή φορά στον τελικό και θα πάμε να σφραγίσουμε ό,τι ξεκινήσαμε. Θέλουμε να αγωνιστούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το 3ο σερί τρόπαιο. Όταν θα ξοδέψουμε και αυτό το παιχνίδι, θα στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ.

-Υπάρχει

ενδιαφέρον για το παιχνίδι της Κυριακής, όμως παραμένουμε συγκεντρωμένοι. Θα προετοιμαστούμε με σοβαρότητα και πειθαρχεία. Υπάρχει απαρτία, επιστρέφει και ο μεγάλος μας αστέρας Άλεφ Ντο Σάντος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε. Δεν προσεγγίζουμε τον αγώνα με γνώμονα το ισόπαλο αποτέλεσμα.

-Για την ταυτοποίηση: Είναι θέμα σεβασμού προς την απόφαση. Αλίμονο αν κάθε φορά κάναμε αναθεώρηση στους κανονισμούς. Μας αφήνει αδιάφορους το σκηνικό που πάει να δημιουργηθεί. Έχουμε καθαρό μυαλό και δεν θα ξανατοποθετηθούμε επίσημα μέχρι τον αγώνα.

-Ήταν σημαντική η νίκη μας, γιατί η Ανόρθωση παρουσιάστηκε ανταγωνιστική. Ξεπεράσαμε με επιτυχία και προχωράμε. Έχουμε απομένει 5 ενενηντάλεπτα και θα δούμε τι θα πετύχουμε στα μέσα Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα