«Μας πλήγωσε το πως έπαιξε η ομάδα με την Ομόνοια»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε για το διαζύγιο με τον Πάμπο και όλα όσα έγιναν αυτές της μέρες στην ομάδα.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Γενικότερα περνάμε δύσκολες στιγμές και ταυτόχρονα κρίσιμες. Είναι απίστευτο αυτό που έγινε μέσα σε τρεις βδομάδες. Έχουν μηδενιστεί όλα όσα έγιναν.

-Μετά από 2 χρόνια κάκιστης πορείας, η ΑΕΛ είναι στην εξάδα και αν κερδίζαμε τον Ερμή θα ήμασταν στο -3 από την 3η θέση. Προσπαθήσαμε

να μην ρίξουμε λάδι στη φωτιά. Αυτή η πίεση δεν φέρνει καλά αποτελέσματα. Ο κόσμος πριν το 1-0 δεν έβαλε καμία πίεση. Ένας εμφύλιος πόλεμος δεν έχει νικητές και χαμένους. Μπορεί μέσα από ένα εμφύλιο να είναι χαμένη η ΑΕΛ και μόνο. Υπάρχουν 10 μεγάλα ντέρμπι γιατί όλες οι μεγάλες ομάδες είναι στην εξάδα. Είναι θέματα ζωτικής σημασίας για την ομάδα να παλέψουμε και να βγούμε Ευρώπη.

-Όλα αυτά δεν βοηθούν την ΑΕΛ. Δεν είναι εύκολο για κάποιους ανθρώπους που ίσως να ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ΑΕΛ να βλέπουμε αυτά τα συμβάντα.

-Σήμερα ο Πάμπος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές. Από την στιγμή που ήρθε στην ΑΕΛ προσπαθήσαμε να είμαστε ψηλά.

-Ο Διονύσης Διονυσίου θα είναι ο προπονητής μας και πρέπει να είναι δυνατός. Ίσως οι στιγμές να είναι οι δυσκολότερες των τελευταίων τριών ετών. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Διονυσίου. Μέσα από τη δική του επιτυχία κερδισμένη θα βγει και η ΑΕΛ.

-Πριν 2 μήνες η ομάδα ήταν πρώτη και γεννήθηκαν μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα. Δυστυχώς όταν η ομάδα μπήκε σε μια περίοδο αγωνιστικής κρίσης φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Κυρίως για τον κόσμο γιατί υπήρχαν πολλές αποδοκιμασίες. Αυτό που πλήγωσε όλους ήταν το πώς έπαιξε η ομάδα με την Ομόνοια. Το παιχνίδι με τον Ερμή δεν ήταν το ίδιο.

-Αυτές τις τρεις μέρες η κατάσταση είχε ξεφύγει εντελώς. Υπάρχει πάντα η συνέχεια και υπάρχουν δέκα ντέρμπι.

-Ο πρόεδρος ήρθε γύρω στις 10:30 και έστειλε μήνυμα στους παίχτες ότι είναι δίπλα τους. Θα γίνει δημοσιογραφική διάσκεψη και θα πει κάποια πράγματα. Θα απαντήσει στα όποια ερωτήματα του δημοσιογραφικού κόσμου.

-Έχουμε παράπονα στο 45ο λεπτό με την Ομόνοια και στο 6ο με τον Ερμή. Απαιτούμε σεβασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα