Μαθήματα ζωής από τη μικρή Νικολέτα-Φτιάχνει μολυβοθήκες για «Μικρούς Ήρωες»

Στη Βουλή με δάκρυα στα μάτια ποδηλάτησε ο Πέτρος Στυλιανού.  Ο εθελοντής του ΠΑΣΥΚΑΦ, με αποστολή ζωής τη βοήθεια των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας, μετά και τη δική του περιπέτεια με την ασθένεια, ποδηλάτησε από την Τάλα της Πάφου μέχρι το κοινοβούλιο ώστε να συναντηθεί με Βουλευτές της Επιτροπής Υγείας.

Με ένταση και δάκρυα στα μάτια έκανε ό,τι περνά από το χέρι του, για να πείσει τους αρμόδιους για την ανάγκη της κατεπείγουσας δημιουργίας ενός ογκολογικού κέντρου στην Πάφο, διότι οι καρκινοπαθείς της πόλης και επαρχίας,

αναγκάζονται να ταξιδεύουν στη Λευκωσία.

Γροθιά στο στομάχι ήταν πρόσφατο περιστατικό, το οποίο ανέφερε στους Βουλευτές ο ποδηλάτης, στο οποίο ένα μικρό παιδί παρολίγο να χάσει τη ζωή του επειδή έπρεπε να λάβει κατεπειγόντως φαρμακευτική αγωγή και πρόλαβε την τελευταία στιγμή.


Θαυμασμό προκαλεί η εξάχρονη Νικολέτα που φτιάχνει μολυβοθήκες από ανακυκλώσιμα υλικά, με σκοπό να τις πουλήσει σε αγαπημένα της πρόσωπα και να μαζέψει χρήματα για τους "Μικρούς Ήρωες". 

Στην πορεία, όμως, η κίνηση της νεαρής «επιχειρηματία» προκάλεσε συγκίνηση και αρκετοί θέλησαν να την στηρίξουν με αποτέλεσμα ακόμη να δέχεται παραγγελίες.

«Πράξεις όπως αυτή της Νικολέτας, να ξέρετε ότι δίνουν απίστευτη δύναμη στις οικογένειες και τα μωρά που δίνουν τη δική τους μάχη στο παιδογκολογικό, Νικολέτα μου σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής, Λουκάς Φουρλάς.



 

Keywords
Τυχαία Θέματα