Με το δεξί Λεβερκούζεν και Σάλκε (βίντεο)

Χρειάστηκε την ανατροπή, αλλά τα κατάφερε η Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε 2-1 της Χόφενχαϊμ και άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga. Η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ προερχόταν από άνετη πρόκριση απέναντι στην Σπόρτφροϊντε Λότε στο DFB Pokal, ωστόσο ο αντίπαλος ήταν κλάσεις ανώτερος στην πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και ο δείκτης δυσκολίας αυξημένος. Το γκολ του Στίβεν

Τσούμπερ μόλις στο 5ο λεπτό έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως είχαν ένα παιχνίδι ολόκληρο να αντιδράσουν.

Με το πέρασμα των λεπτών άρχισαν να γίνονται πιο πιεστικοί και να πλησιάζουν περισσότερο την εστία του Όλιβερ Μπάουμαν. Στο τέλος του 1ου μέρους, μάλιστα, ο μόνιμος πρώτος σκόρερ τους. Στέφαν Κίσλινγκ, ισοφάρισε σε 1-1. Με ένα επιθετικό κρεσέντο στο 2ο ημίχρονο χάθηκαν 3 πολύ καλές ευκαιρίες (μία εκ των οποίων κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου), αλλά ο Γιούλιαν Μπραντ που πέρασε στον αγώνα στο 64' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71' και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Εντυπωσιακή η Σάλκε
Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση της Σάλκε στο πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκε με 3-0 της Βέρντερ μέσα στο "Βέζερσταντιον". Η ομάδα του Αντρέ Μπράιτενραϊτ είχε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και όρεξη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και βοηθήθηκε και από ένα απίθανο αυτογκόλ του Θίοντορ Γκέμπρε Σελασιέ με το οποίο πήρε προβάδισμα στο 34ο λεπτό της συνάντησης.

Η εικόνα του αγώνα ήταν μοιρασμένη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν πιο καίριες αποφάσεις στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και σε μία φάση στο 68' που άνοιξε η άμυνα των γηπεδούχων, ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ χρίστηκε σκόρερ. Το σοκ για τους παίκτες του Βίκτορ Σκρίπνικ ήταν μεγάλο και μία καταπληκτική κούρσα του Λιρόι Σανέ το έκανε μεγαλύτερο. Ο νεαρός μέσος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στα 60 μέτρα που διένυσε, έδωσε ασίστ στον Κλάας Γιαν Χούντελααρ την κατάλληλη στιγμή και ο Ολλανδός άνοιξε λογαριασμό, γράφοντας το 3-0.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

21:30 Μπάγερν - Αμβούργο 5-0

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

16:30 Λεβερκούζεν - Χόφενχαϊμ 2-1

16:30 Άουγκσμπουργκ - Χέρτα 0-1

16:30 Βέρντερ - Σάλκε 0-3

16:30 Μάιντς - Ίνγκολσταντ 0-1

16:30 Ντάρμσταντ - Ανόβερο 2-2

19:30 Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

16:30 Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

18:30 Στουτγκάρδη - Κολονία


Keywords
Τυχαία Θέματα