Μετά τις βροχές έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται σταδιακά από το Σάββατο, όπου αναμένεται και αραιή σκόνη.

Το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με την πρόγνωση, αναμένεται να αλλάξει. 

Μετά τις βροχές, έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας αλλά και σκόνη στην ατμόσφαιρα. 

Διαβάστε επίσης: Υδροστρόβιλοι ανοιχτά της Πάφου (pic)

Αναλυτικά ο καιρός

Απόψε,

ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται αρχικά και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια. Τοπικά θα σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ νωρίς το πρωί θα παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αργότερα στα δυτικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετά,meta