Μίλαν: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη

Η Μίλαν είναι η έκπληξη της σεζόν, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και μία από τις μόλις 3 αήττητες στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Οι Rossoneri έχουν προκαλέσει έκπληξη ακόμα και στον ίδιο τον πρόεδρό τους, ο οποίος δήλωσε ότι οι λέξεις πρωτάθλημα και Champions League είναι απαγορευμένες. Ομως βρίσκονται σταθερά μόνοι στο Νο1 της Serie A από την 4η αγωνιστική και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς μετά τη νίκη

σε βάρος της Φιορεντίνα δημιούργησαν μια σειρά από ρεκόρ και επιδόσεις που εντυπωσιάζουν. Οι πρωτοπόροι του Campionato είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπης με μέσο όσο βαθμών καλύτερο από αυτόν που έχουν Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ.

Ο φετινός μέσος όρος βαθμών της ομάδας του Στέφανο Πιόλι είναι 2.5 ανά αγώνα, ενώ οι Βαυαροί είναι στο 2.4 και οι Spurs στο 2.1. Οι Rossoneri, που γνώρισαν τελευταία φορά την ήττα στην Serie A τον περασμένο Μάρτιο, είναι φέτος μαζί με την Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι μοναδικές που δεν έχουν χάσει στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Οσον αφορά την επίθεση, έχουν πετύχει 21 γκολ στα πρώτα 9 ματς του Campionato, επίδοση που καλύτερή της έχει υπάρξει μόλις μια φορά στην ιστορία, στην εκκίνηση του 2002-03 όταν έφτασαν τα 23, ενώ στην άμυνα, το παθητικό των 8 τερμάτων είναι χειρότερο από την περίοδο 2008-09 όταν είχαν δεχθεί 7. «Είναι ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ που προσπαθούμε να φτιάξουμε εδώ και πολύ καιρό. Το ματς μετά το Europa League είναι πάντα το πιο δύσκολο, όμως αντιδράσαμε σαν μια εξαιρετική ομάδα, που είμαστε» είπε ο Ντανιέλε Μπονέρα.

Πηγή:sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα