Μήτρου: "Σοβαροί και συγκεντρωμένοι "

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάει στον επαναληπτικό χωρίς άγχος στοχεύει η Ανόρθωση στο σημερινό παιγνίδι κυπέλλου με το Διγενή Ορόκλινης.

«Το έχουμε δει αρκετές φορές ότι όταν ξεκινήσει ο αγώνας δεν υπάρχει φαβορί. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως σε όλα τα προηγούμενα παιγνίδια. Δεν θέλουμε να τρέχουμε. Να πάρουμε τη νίκη και το καλό αποτέλεσμα ώστε στον επαναληπτικό να ξεκουραστούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές», δήλωσε αρχικά στο Ράδιο Πρώτο ο Μαρίνος Μήτρου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» αναφέρθηκε στα μετεγγραφικά

και επανέλαβε ότι η ομάδα κινείται για την απόκτηση επιθετικού και κεντρικού αμυντικού «Προτεραιότητα δίνουμε στην επίθεση», υπογράμμισε ο κ. Μήτρου, ο οποίος τόνισε (μετά από σχετική ερώτηση) ότι οι σχέσεις Αντρέ Πάους και Φαν Λέουβεν έχουν αποκατασταθεί μετά από παρέμβαση του κ. Πουλλαΐδη. «Το θέμα έκλεισε εδώ και αρκετές ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά

Καταλήγοντας ο κ. Μήτρου μίλησε για τον σημαντικό αγώνα με την ΑΕΛ δηλώνοντας «θέλουμε να πλασαριστούμε στην 6αδα και να ξεφύγουμε από την ομάδα της Λεμεσού»

Keywords
Τυχαία Θέματα