Μουντιάλ: Απολογίες σε Δανό δημοσιογράφο για τις απειλές

Οι Αρχές του Κατάρ απολογήθηκαν και ζήτησαν συγγνώμη από τον Δανό δημοσιογράφο, τον οποίο απείλησε σεκιούριτι πως θα του σπάσει την κάμερα την ώρα του ρεπορτάζ κι ενώ βρισκόταν στον αέρα. Ο σάλος που προκλήθηκε μετά τις απειλές σεκιούριτι του Κατάρ εις βάρος δημοσιογράφων από τη Δανία, ανάγκασε τους διοργανωτές του Μουντιάλ 2022 να απολογηθούν με επίσημη τοποθέτηση.

"Μετά από επιθεώρηση της έγκυρης άδειας διαπίστευσης τουρνουά και λήψης βίντεο, ζητήθηκε συγγνώμη από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα από

την επιτόπια ασφάλεια. Οι διοργανωτές του τουρνουά μίλησαν με τον δημοσιογράφο και εξέδωσαν μια ανακοίνωση προς όλους να σεβαστούν τις άδειες κινηματογράφησης που ισχύουν για το τουρνουά".

We now got an apology from Qatar International Media Office and from Qatar Supreme Commitee.
This is what happened when we were broadcasting live for @tv2nyhederne from a roundabout today in Doha. But will it happen to other media as well? #FIFAWorldCupQatar2022 pic.twitter.com/NSJj50kLql

— Rasmus Tantholdt TV2 (@RasmusTantholdt) November 15, 2022

Θυμίζουμε ότι το τηλεοπτικό συνεργείο του "TV2" από τη Δανία δέχθηκε απειλές στους δρόμους της Ντόχα, από μερίδα σεκιούριτι που βρέθηκαν στο σημείο, ό που έκανε το ρεπορτάζ του ο Ράσμους Τάντχολτ και του ζήτησαν να σταματήσει η ζωντανή σύνδεση, ενώ ένας εκ των τριών τον απείλησε πως θα του σπάσει την κάμερα.

Το ντοκουμέντο καταγράφηκε και έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ, Απολογίες, Δανό,mountial, apologies, dano