Μουρίνιο: «Πρόβλημα μου το ότι γίνομαι όλο και καλύτερος»

Το μεγάλο του …πρόβλημα αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε αποκλειστική συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα «Telegraph» στην οποία υποστήριξε πως πλέον στην καριέρα του δεν αντιμετωπίζει σχεδόν καμία ανησυχία.

«Αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα. Αλλά υπάρχει και κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω. Όταν αντιμετωπίζω τα ΜΜΕ δεν είμαι ποτέ υποκριτής Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να μείνω μόνος. Ξέρεις, για το ποδόσφαιρο δεν είμαι τόσο μεγάλος. Στα 52 μου ίσως έχω ακόμη 20 χρόνια προπονητικής μπροστά μου. Αλλά νιώθω ακόμη ο εαυτός

μου, σαν μια παλιά αλεπού» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι και πρόσθεσε: «Τίποτα δεν με τρομάζει, τίποτα δεν με ανησυχεί τόσο πολύ. Νομίζω ότι δεν μπορεί να μου τύχει κάτι καινούργιο. Κοντρολάρω τα συναισθήματά μου, αλλά χρειάζομαι τον χρόνο μου για να σκεφτώ. Δεν ξυπνάω στη μέση της νύχτας ανησυχώντας για τον τραυματισμό κάποιου ή την τακτική για ένα ματς. Προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα προβλήματα, αλλά θέλω χρόνο».

Σ’ ότι αφορά στους συναδέλφους του ο «εκλεκτός» δεν έκρυψε την απεριόριστη εκτίμησή του στον …συνταξιούχο πλέον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
«Με μερικούς έχουμε καλές σχέσεις και καλή επικοινωνία, όμως δεν θα έλεγα πως είμαστε κοντά. Για τον Φέργκιουσον θεώρησα αρχικά πως είναι ανταγωνιστικός και προσπαθεί με όλους τους τρόπους να νικήσει. Όμως στην πορεία κατάλαβα πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με αρχές και σεβασμό προς τον αντίπαλο» είπε ο Μουρίνιο που σ’ ερώτηση για τη συμμετοχή των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι στους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes επεσήμανε: «Είναι παράλογο! Δεν σώζουμε ζωές! Γνωρίζω πως υπήρξε άνθρωπος που πήδηξε από τον 5ο όροφο λόγω της ήττας της ομάδας του, όμως το συγκεκριμένο άτομο είχε προβλήματα. Πως μπορείς να συγκρίνεις έναν ποδοσφαιριστή ή έναν προπονητή με τους επιστήμονες ή τους γιατρούς; Δεν υπάρχει σύγκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα