Να δώσει συνέχεια, σε πιο βελτιωμένη έκδοση...

Στις 19:00 η Ομόνοια υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους 'πράσινους' να προέρχονται από το πρώτο τους διπλό στο Μακάρειο στάδιο. Η πρεμιέρα για τους "πράσινους" κύλησε όπως ακριβώς την περίμεναν και μοναδικό ζητούμενο για τον σημερινό αγώνα, είναι η δεύτερη σερί νίκη που θα τους ανεβάσει ακόμη πιο πολύ το ηθικό. 

Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Χένινγκ Μπεργκ στο ΓΣΠ,

από πλευράς Ομόνοιας κάνουν λόγο για μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια και όλοι αναμένουν ότι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο στάδιο της πρωτεύουσας, θα συνδυαστεί με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η δουλειά των ποδοσφαιριστών του Μπεργκ δεν θα είναι εύκολη, καθώς από τη μία η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από ήττα και από την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι" ήταν η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, θέλοντας και αυτοί να δώσουν συνέχεια διατηρώντας τ' όνομα τους στα ψηλά.

Συγκριτικά με τον αγώνα με τη Δόξα, η Ομόνοια είναι αναγκαίο να παρουσιαστεί σχετικά πιο έτοιμη και με λιγότερα λάθη, κυρίως στην άμυνα. Στο πρώτο παιχνίδι μερικά ατομικά λάθη δεν στοίχισαν, το είδε αυτό ο τεχνικός της ομάδας, προετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές του κατάλληλα για το αποψινό παιχνίδι.

Η πιθανή εντεκάδα: Ουζόχο, Περέιρα, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς, Κούσουλος, Γκόμες, Ορτέγα, Τιάγκο, Μποτεάκ, Ντάρμπισάιαρ

Keywords
Τυχαία Θέματα