Να είναι Ομόνοια!

Να είναι Ομόνοια. Αυτό θέλουν οι φίλοι της Ομόνοιας στο αποψινό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλη επιλογή αν θέλουν οι ''πράσινοι'' να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο και αλάνθαστη μέχρι τώρα Ανόρθωση.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα θα κληθούν να καταθέσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, να περιορίσουν τα λάθη και με πάθος να φτάσουν στη νίκη που κρίνεται επιτακτική για πολλούς και διάφορους λόγους , πέραν αποι τους βαθμούς. Το πιο σημαντικό απο όλα η ομάδα θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη και το κυριότερο θα υπάρξει ηρεμία.

Διότι

αν γίνει το αντίθετο τότε είναι δεδομένο ότι η μουρμουρα θα αυξηθεί όπως και η πίεση που θα είναι ότι χειρότερο. Έτσι οι ποδοσφαιριστές έχουν πολλά να αποδείξουν στον αποψινό αγώνα. Μια νίκη επι της Ανόρθωσης που δείχνει ισχυρή και ανενωμένη μετά απο αρκετά χρόνια θα στείλει το ξεκάθαρο μηνυμα ότι η Ομόνοια είναι εδώ για να κάνει μια νέα αρχή.

Ο κόσμος πλέον θα περιμένει απο τους παίκτες ότι στο αποψινό αγώνα να είναι αυτοί που πρέπει και στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια σπουδαία επιτυχία

Keywords
Τυχαία Θέματα