Ναι, η Λέστερ πάει για τίτλο!

ΑΓΓΛΙΑ
Κέρδισε Λίβερπουλ και εδραιώθηκε στην κορυφή. Απώλειες για Άρσεναλ, νίκες για Σίτι και Γιουνάιτεντ

Έφτασε η ώρα να το παραδεχθούν και οι πιο δύσπιστοι. Να το πιστέψει ακόμα και η ίδια: Η Λέστερ πάει για πρωτάθλημα! Ανεξάρτητα από το αν θα φτάσει ώς το τέλος το εκπληκτικό της παραμύθι, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έδειξε εκ νέου ικανή να κάνει το «μπαμ», καταπίνοντας 2-0 τη Λίβερπουλ.

Ο δαιμονισμένος Βάρντι πήρε ξανά στην πλάτη του τις «αλεπούδες» και με δυο γκολ (το πρώτο εκ των οποίων

με σατανικό βολέ) υπέγραψε τον θρίαμβο που τις κράτησε μόνες πρώτες στην κορυφή της βαθμολογίας. Λίγη η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, απέτυχε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έφτιαξε και μένει μακριά από την πεντάδα.

Ξανά ο Αγουέρο
Αν ο Βάρντι όμως οδηγεί τη Λέστερ προς τον τίτλο, ο Αγουέρο επιτρέπει στη Μάντσεστερ Σίτι να μοιάζει η μόνη που μπορεί να την κυνηγήσει. Με την προτελευταία Σάντερλαντ να βάζει δύσκολα στους «πολίτες», ο εκπληκτικός Αργεντινός ήταν και πάλι αυτός που τους ξελάσπωσε και χαρίζοντας σημαντικό διπλό (1-0) τους κράτησε σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση.

Συγκάτοικοι οι Λονδρέζοι
Ενώ δύο γκολ πέτυχε και ο Χάρι Κέιν στο 3-0 της Τότεναμ επί της Νόριτς και έφτασε τα 15. Οι «σπερς» έπιασαν την Άρσεναλ στην 3η θέση, καθώς οι «κανονιέρηδες» αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ με τη Σαουθάμπτον στο Λονδίνο, έτσι έμειναν στο -5 από την κορυφή.

Θύμισε Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μιαν από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, νίκησε πιο εύκολα του αναμενομένου τη Στόουκ με 3-0. Λίγνκαρντ, Μαρσιάλ και Ρούνι υπέγραψαν την εύκολη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» στο «Ολντ Τράφορντ».

Άρσεναλ-Σαουθάμπτον 0-0
Λέστερ-Λίβερπουλ 2-0
(60΄, 71΄ Βάρντι)
Νόριτς-Τότεναμ 0-3
(2΄ Άλι, 30΄ πεν., 90΄ Κέιν)
Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1
(16΄ Αγουέρο)
Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα 2-0
(58΄ Αντόνιο, 85΄ Κουγιατέ)
Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ 1-2
(27΄ Νταν - 34΄ Πιου, 58΄ Αφόμπε)
Μάντσεστερ Γ.-Στόουκ Σίτι 3-0
(14΄ Λίνγκαρντ, 23΄ Μαρσιάλ, 53΄ Ρούνι)
Γουέστ Μπρομ-Σουόνσι 1-1
(90+2΄ Ρόντον - 64΄ Σίγκουρτσον)

Keywords
Τυχαία Θέματα