Νέα μαρτυρία για δολοφονία Πετίτο: Τους είδαν να τσακώνονται πριν εξαφανιστεί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, αναφορικά με τη δολοφονία της Πετίτο. Η υπόθεση μονοπωλεί τις τελευταίες μέρες τα διεθνή ειδησεογραφικά. 

Τα νέα στοιχεία για τις τελευταίες ώρες της άτυχης νεαρής, δόθηκαν από ζευγάρι που έκανε διακοπές στο Τζάκσον του Ουαϊόμινγκ και είδε την Πετίτο με τον σύντροφό της, Μπράιαν Λάντρι, σε εστιατόριο στις 27 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη μαρτυρία, πρόκειται και για την τελευταία επιβεβαιωμένη εμφάνιση

της 22χρονης πριν από τον θάνατό της.

Διαβάστε επίσης: FBI: Η σορός που βρέθηκε είναι της Πετίτο-Πόρισμα για ανθρωποκτονία

Η Νίνα Άντζελο δήλωσε την Τετάρτη (22/09), πως εκείνη και ο φίλος της, Ματ Άνγκλαντ, ήταν μάρτυρες μιας "φασαρίας", καθώς η Πετίτο και ο σύντροφός της αποχωρούσαν από το εστιατόριο 'The Merry Piglets Tex-Mex', εκείνη τη μέρα.

Σύμφωνα με την Άντζελο, η Πετίτο έκλαιγε και ο σύντροφός της ήταν εμφανώς θυμωμένος, ενώ μάλιστα μπαινόβγαινε στο εστιατόριο αρκετές φορές, δείχνοντας το θυμό του ακόμα και στο προσωπικό γύρω του.

Σερβιτόρα του εστιατορίου που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, ανέφερε στις αρχές πως αναστατώθηκε και η ίδια από τον καβγά, ωστόσο δεν παρατήρησε σωματική βία, μεταξύ της Πετίτο και του Λάντρι.

Η υπεύθυνη του εστιατορίου, ανέφερε πως έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού, για το οποίο κάλεσε και το FBI. Η υπεύθυνη ωστόσο, δεν αποκάλυψε τα στοιχεία της γυναίκας που ενεπλάκη στο περιστατικό κι ούτε περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, λέγοντας πως το εστιατόριο δεν κατέγραψε το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ η υπόθεση εξαφάνισης της 22χρονης Γκαμπριέλ (pics)

Πηγή: news247.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα