Νέα Σαλαμίνα: Το πίστεψε, το πέτυχε

Νίκη, μα τι νίκη! Η Νέα Σαλαμίνα μέσα σε τέσσερα λεπτά έφερε τα κάτω πάνω, πέτυχε δύο γκολ με τους Μακρίεφ και Μάατσι και έφτασε σε μία σπουδαία νίκη επί της Ανόρθωσης με 2-1.

Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη πέτυχε την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έφτασε στους 20 βαθμούς και μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το σημαντικό είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν και μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις πλέον μια

θέση στην εξάδα. Το ζητούμενο είναι απ’ εδώ και πέρα να υπάρξει σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας και να εκμεταλλευθεί το «Αμμόχωστος». Ήταν μια νίκη πάντως που πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τους ποδοσφαιριστές, όσο και από τον πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, Πάρη Ανδρέου, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ένιωσε έντονα την πίεση.
Στη Νέα Σαλαμίνα επικεντρώνουν πλέον την προσοχή τους στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στο ΓΣΠ, με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Παιχνίδι με αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην πρωτεύουσα με στόχο το βαθμολογικό κέρδος, πράγμα που, εάν επιτευχθεί, θα αποτελέσει σίγουρα μεγάλη επιτυχία και συνάμα θα κλείσει το 2016 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας καταγγέλλει επίθεση 80 ατόμων, τα οποία φορώντας διακριτικά της Ανόρθωσης λεηλάτησαν τις εξωτερικές εγκαταστάσεις του γηπέδου «Αμμόχωστος», χτυπώντας παράλληλα και δύο άτομα, και καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα, διαφυλάσσοντας τις αξίες της ως κόρη οφθαλμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα