ΓΓ ΑΚΕΛ: Μπακαλίσιμη η λίστα με τα "κόκκινα" δάνεια

Διαψεύδει τα στοιχεία της λίστας με τα «κόκκινα» δάνεια ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρός Κυπριανού, λέγοντας ότι χρειάστηκε πολλή φαντασία και αήθεια να συμπεριληφθεί το όνομα του με τα συγκεκριμένα στοιχεία στη λίστα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κυπριανού, ανέφερε ότι ζήτησε ήδη να αρχίσουν νομικές διαδικασίες εναντίον όσων συμπεριλαμβάνουν και δημοσιοποιούν το όνομα του σε λίστες με μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Παραδέχθηκε ότι ο ίδιος διαθέτει δάνεια καθώς ούτε ο ίδιος ούτε η οικογένεια του είναι γόνοι εύπορων οικογενειών

όπως είπε λέγοντας παράλληλα ότι τα δάνεια τους είναι εξασφαλισμένα και εξυπηρετούνται κανονικά.

Δήλωσε άγνοια για το πώς μαγειρεύτηκε αυτή η λίστα και διερωτήθηκε με ποια λογική χρεώνονται στο όνομά του δάνεια του ΑΚΕΛ και αν με το ίδιο σκεπτικό θα χρεώσουν στο όνομα του Αναστασιάδη το δημόσιο χρέος.

Δεν πρόκειται διαμήνυσε κανένας να καταφέρει κάτι με τέτοια πυροτεχνήματα και ζητεί πλήρη διαλεύκανση και κάθαρση όλων των υποθέσεων.

Μίλησε για προσπάθειες αποπροσανατολισμού και εξέφρασε απογοήτευση για το πώς τυγχάνουν χειρισμού σοβαρά ζητήματα. «μόνο ένας μπακάλης θα μπορούσε να κάνει τέτοια λίστα.

Καλεί το Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα να απέχει από τη διαδικασία των ερευνών και καλεί εκ νέου τη Διοικήτρια και τα μέλη του ΔΣ να παραιτηθούν

Ο Άντρος Κυπριανού, έδωσε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς στη δημοσιότητα σύμφωνα με τους οποίους διαθέτει με τη σύζυγο του 311 χιλιάδες ευρώ χρέη και περίπου 20 χιλιάδες ευρώ καταθέσεις. Τα χρέη είναι όλα εξασφαλισμένα έναντι υποθήκης ακινήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα