Νίκησέ τον στα σημεία

Με ένα τριήμερο πλούσιας δράσης, η ΝΕΔΗΣΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ συμμετέχει στην εκστρατεία διαφώτισης για πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας ‘Νίκησέ τον στα σημεία’ που διεξαγάγει αυτή την περίοδο ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Το τριήμερο ξεκινά την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου με δημοπρασία ποδοσφαιρικών φανέλων. Τις μπλούζες έχουν προσφέρει διάσημοι ποδοσφαιριστές από διάφορες Ομάδες και ποδοσφαιριστές με καταγωγή από την επαρχία Αμμοχώστου με στόχο την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ. Η δημοπρασία θα λήξει την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 8 το βράδυ, στο Solid Cafe

στο Παραλίμνι, όπου οι ποδοσφαιριστές θα φωτογραφηθούν με το κοινό.

Το Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου τα μέλη της ΝΕΔΗΣΥ θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό για πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας σε χώρους εστίασης όπως καφέ, εστιατόρια, σε υπεραγορές και πρατήρια βενζίνης.

Οι δράσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 1η Μαρτίου με διάλεξη από τον Δρ Βάσο Οικονόμου, Καρδιολόγο με θέμα ‘κάπνισμα, παράγοντας καρκίνου’. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 μμ, στο Solid Cafe, στο Παραλίμνι.

Το τριήμερο δράσις θα το υποδεχτεί ραδιοφωνική συνέντευξη στη πρωινή εκπομπή του Αντρέα Ζαμπά, στο Πολιτεία FM 107,6 στις 11:00-13:00 την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου με εκπροσώπους του ΠΑΣΥΚΑΦ, της ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου καθώς και τηλεφωνική παρέμβαση του Δρ. Ντίνου Μαυρομουστάκη (γυναικολόγος μαιευτήρας, μέλος της επιστημονικής επιτροπής ΠΑΣΥΚΑΦ, πρόεδρος της παγκύπριας εταιρίας κολποσκόπησης και παθολογίας τραχύλου), οι οποίοι θα ενημερώσουν το κοινό για την εν λόγω δράση αλλά και θα αναπτύξουν περισσότερα επί του θέματος.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό.

Για πληροφορίες ΝΕΔΗΣΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ τηλ. 99658036

Solid Cafe Παραλίμνι τηλ 99469430.

Keywords
Τυχαία Θέματα