Νικητής Διαγωνισμού Ράδιο Πρώτο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την κρουαζιέρα που διοργανώνει το Ράδιο Πρώτο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την Celestyal Cruises και την Aegean.

Ο νικητής του διαγωνισμού, Στέλιος Χ’’Στυλλή, κατά την παραλαβή του δώρου, δείχνει πιο χαρούμενος από ποτέ και είναι έτοιμος να ταξιδέψει με την παρέα του και να ζήσει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.

Όσοι από εσάς θέλετε να ταξιδέψετε στο μαγευτικό Αιγαίο,

στην Έφεσο και στα αξεπέραστης ομορφιάς Ελληνικά νησιά όπως η Μήλος, η Μύκονος και η Σάμος, μπορείτε να καλέσετε στο 7777 8555 για να κάνετε την κράτηση σας.

«Πετάμε» με την Aegean από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προς Αθήνα, με επιστροφή, και σαλπάρουμε από το λιμάνι Λαυρίου με το υπερπολυτελές πλοίο Celestyal Crystal της Celestyal Cruises για να γνωρίσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας.

Κάντε click για να μάθετε όλες τις πληροφορίες για την κρουαζιέρα και την παραμονή σας στο κέντρο τις Αθήνας. Παρέα με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς μας πάρτε τις βαλίτσες σας και ετοιμαστείτε να τις γεμίσετε με αξέχαστες εμπειρίες, με live link και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ζήστε μαζί μας ένα αξέχαστο ταξίδι διακοπών!

Keywords
Τυχαία Θέματα