Νικολαΐδης: Μετά από 10 χρόνια έχουμε ανάγκη την αλλαγή

Την Κυριακή οι δημότες της Λεμεσού θα αποφασίσουν εάν ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι ένας Δήμαρχος που θα βρίσκεται δίπλα τους, που θα ακούει τις απόψεις τους και που θα αποφασίζει μαζί τους, αναφέρει στο τελικό του μήνυμα πριν τις εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, ο οποίος διαμηνύει πως "μετά από δέκα χρόνια έχουμε ανάγκη την αλλαγή".

Την Κυριακή, δηλώνει ο κ.Νικολαϊδης, οι δημότες θα αποφασίσουν κατά πόσον θα επιλέξουν "ένα νέο Δήμαρχο με όραμα και όρεξη για την πόλη ή ένα Δήμαρχο, που μετά

από μια δεκαετία στην εξουσία και ενώ αποφάσισε να μην είναι ξανά υποψήφιος, υπέκυψε σε κομματικές πιέσεις".

"Μετά από δέκα χρόνια ήρθε η ώρα να δούμε περισσότερο τις συνοικίες μας και να λύσουμε τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν καθημερινά. Αυτές είναι οι εκλογές των συνοικιών από την Αγία Φύλα μέχρι το Ζακάκι και η δική μας πρόταση είναι να δώσουμε συνέχεια στην ανάπτυξη με τρόπο ολοκληρωμένο και ισόρροπο, η δική μας πρόταση είναι να προχωρήσουμε με 5ετές πλάνο έργων για την κάθε συνοικία ξεχωριστά", συμπληρώνει.

Επιπρόσθετα, συνεχίζει, "μετά από δέκα χρόνια ήρθε η ώρα να δώσουμε λύσεις και στα προβλήματα του κυκλοφοριακού και της έλλειψης χώρων στάθμευσης, να αντιμετωπίσουμε επιτέλους το πρόβλημα με τα νερά της βροχής που πνίγουν τις γειτονιές μας και κάνουν τους δρόμους μας μικρούς ποταμούς, να φροντίσουμε για την καθαριότητα, τα πάρκα, τα ψηλά δημοτικά τέλη, την ελλιπή αστυνόμευση".

Είναι η ώρα, σημειώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού "να νοικοκυρέψουμε το Δήμο μας εφαρμόζοντας σύγχρονες αρχές εταιρικής διακυβέρνησης και χρηστής διοίκησης, να αξιοποιήσουμε με μεγαλύτερο δυναμισμό τις ευκαιρίες για ισόρροπη ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσα από τη στενότερη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, να σταθούμε δίπλα στους οργανωμένους φορείς του αθλητισμού και του πολιτισμού της πόλης μας, να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη".

Στόχος του κ. Νικολαΐδη παραμένει ένας, όπως αναφέρει, "μια Λεμεσός πρωτοπόρα και ξεχωριστή, για όλους τους κατοίκους της και παράδειγμα για όλη την Κύπρο" και καλεί τους συμπολίτες του να πορευθούν μαζί του για τη Λεμεσό, "γιατί μπορούμε καλύτερα, γιατί μετά από δέκα χρόνια έχουμε ανάγκη την αλλαγή".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα