Ντολ: "Αφήστε μας να ονειρευτούμε"

Δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για τον αυριανό αγώνα με τον Άγιαξ ο Τόμας Ντολ και μετά από ερώτηση που δέχθηκε στη διάσκεψη Τύπου απάντησε «έχουμε ακόμη μια ημέρα». Ταυτόχρονα, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει και την τύχη με το μέρος της, ενώ σε ερώτηση ποιο είναι το πλάνο της νίκης, υπογράμμισε η σωστή άμυνα. Μαζί με τον Γερμανό τεχνικό στο πάνελ, ήταν και ο σκόρερ του χρυσού τέρματος στο Μπακού, ο Ούρος Μάτιτς.

Τι αλλαγές να περιμένουμε στο παιχνίδι με τον Άγιαξ
«Έχουμε ακόμα μια ημέρα για να δούμε. Παίζουμε εναντίον διαφορετικής ομάδας από την Καραμπάχ,

με εντελώς διαφορετικό επίπεδο ποιότητας. Ο Άγιαξ έδειξε πέρυσι ποια ομάδα είναι, έφτασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε στη Μαδρίτη και στο Τορίνο. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, πως θα επιτεθούμε. Ας μην ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Τώρα είναι 90 λεπτά και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Πως θα φτάσει στη νίκη ο ΑΠΟΕΛ;
«Πρέπει να αμυνθούμε σωστα. Γνωρίζουμε τον Άγιαξ. Η ομαδική δουλειά είναι σημαντική. Αν ανοικτούμε θα έχουμε πρόβλημα. Όλοι θα απολαύσουν αυτό το ματς. Προετοιμαζόμαστε πάντα για την νίκη, ακόμα και στις προπονήσεις. Δεν είμαστε μακριά από τους στόχους μας. Θα δώσουμε τα πάντα. Πριν δύο βδομάδες ήμουν διακοπές και τώρα θα παίξω με τον Άγιαξ. Αφήστε μας να ονειρευτούμε και θα δούμε τι θα γίνε».

Αν η ισοπαλία είναι σαν νίκη
«Το οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άγιαξ θα είναι θετικό. Μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι. Έχουμε παίκτες που θέλουν να δείξουν την αξία τους. Κάποιοι που έχουν φύγει από τις ομάδες τους με όχι και τόσο καλύτερο τρόπο. Είναι η ευκαιρία τους. Πρέπει να σκοράρουμε και να έχουμε και τύχη».

Αν έχει όνειρα
«Φυσικά και έχω τα δικά μου όνειρα. Πέρυσι δεν είχα καλή σεζόν. Είχα μια ευκαιρία να μιλήσω με τον Άαρον που ήταν στον Άγιαξ και μου μίλησε για την ομάδα. Η Κύπρος μπορεί να μην είναι στην κορυφή όμως είναι σημαντικό να βλέπω πόσο επαγγελματικά δουλεύουν εδώ. Οι παίκτες πήραν το πρωτάθλημα και την πρόκριση. Έχω αρκετούς φίλους στον Άγιαξ. Ξέρω τη φιλοσοφία του Άγιαξ και την τελευταία φορά έκαναν σπουδαία πράγματα».

Αν μίλησε με τους Αλωνεύτη, Εφραίμ και Ντε Βινσέντι που έπαιξαν στο παρελθόν με τον Άγιαξ.
«Δεν τους μίλησα για αυτό. Η ομάδα έχει αλλάξει εντελώς από τότε. Αν θα τους χρησιμοποιήσω θα το δούμε αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα