ΝΒΑ: Προπονήσεις από Πρωτομαγιά σε πόλεις υπό καραντίνα

Φαίνεται ότι δειλά-δειλά και το ΝΒΑ κάνει βήματα προς την επανέναρξη του μιας και σύμφωνα με πληροφορίες από την 1η Μαΐου οι ομάδες θα μπορούν να ανοίξουν τα προπονητικά τους κέντρα για τους παίκτες τους. Κι αυτό βέβαια με προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με το ESPN και το ρεπορτάζ του Άντριαν Βονιαρόφσκι, το ΝΒΑ θα επιτρέψει σε ομάδες

να ανοίξουν και πάλι τα προπονητικά τους κέντρα για τους παίκτες τους ώστε να ξεκινήσουν προπονήσεις. Αλλά αυτό το μέτρο θα ισχύει μόνο σε πόλεις και Πολιτείες όπου οι τοπικές αρχές θα έχουν... καθεστώς καραντίνας για τους κατοίκους που θα παραμένουν στα σπίτια τους, όπως για παράδειγμα η Τζόρτζια.

Η άδεια θα περιλαμβάνει κυρίως... εθελοντικές προπονήσεις, δηλαδή εφόσον ο αθλητής θέλει να δώσει το παρών και όχι κάτι οργανωμένο. Βέβαια δεν αποκλείεται τις εγκαταστάσεις να χρησιμοποιήσουν και παίκτες από άλλες ομάδες που απλά μένουν στην συγκεκριμένη πόλη, κάτι που ισχύει στην περίπτωση του Λος Άντζελες.

Beginning on May 1, the NBA is allowing teams to open their practice facilities to players in cities and states where local governments have eased stay-at-home orders, sources tell ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) April 25, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα