Ο Ακιντόλα ψάχνει ομάδα να τον αγοράσει

Ο Νταβίντ Ακιντόλα δεν θα γίνει… Μίχαελ Λούφτνερ. Η Ομόνοια συμφώνησε με την Κοπεγχάγη για τη (μονοετή) επέκταση δανεισμού του Τσέχου στόπερ, ωστόσο δύσκολα θα πετύχει κάτι αντίστοιχο με τη Μίντγιλαντ για τον Νιγηριανό εξτρέμ. Και αυτό, διότι ο παίκτης έχει διαφορετικές βλέψεις και φιλοδοξίες.

Ο 24χρονος άσος έχει μεν συμβόλαιο με τον δανέζικο σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο δεν επιθυμεί αφ’ ενός να επιστρέψει στις τάξεις του, αφ’ ετέρου να παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός. Αυτό

σημαίνει ότι πρέπει να βρεθεί σύλλογος που θα συμφωνήσει με τη Μίντγιλαντ για την αγορά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ακιντόλα σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Νιγηρίας για…

…την κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού στην Κύπρο: «Πάρθηκαν πολύ αυστηρά μέτρα εδώ, έπρεπε να μείνουν όλοι στο σπίτι. Επιστρέψαμε στις προπονήσεις μετά από σχεδόν δύο μήνες, αλλά αποφάσισαν να διακόψουν το πρωτάθλημα. Είχαμε εξαιρετική πορεία εδώ. Φτάσαμε στον ημιτελικό του κυπέλλου, είχαμε πολλά πράγματα για τα οποία παλεύαμε, αλλά τελικά δεν είχαμε την ευκαιρία να τα διεκδικήσουμε».

…το αν υπάρχει κάτι νεότερο αναφορικά με την απονομή του τίτλου, την οποία προτίθεται να ζητήσει ο πρόεδρος της Ομόνοιας: «Παρόλο που κερδίσαμε το πρωτάθλημα, δεν μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε, λόγω της πανδημίας. Δεν πιστεύω να γίνει κάτι σύντομα, αλλά είναι καλό για εμάς που τερματίσαμε πρώτοι και θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

…το πλάνο του για το μέλλον: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει, αν θα παραμείνω στην Ομόνοια, γιατί υπάρχουν ορισμένες ομάδες που με διεκδικούν. Θα δω τις επιλογές που θα έχω, όταν ανοίξει το μεταγραφικό παζάρι, και θα κάνω την καλύτερη επιλογή για εμένα».

…το αν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχίσει δανεικός στην Ομόνοια ή να επιστρέψει στη Μίντγιλαντ: «Είχα συνάντηση με την Ομόνοια και μου τόνισαν ότι θέλουν να μείνω. Όμως, δεν μπορώ να αποφασίσω από τώρα, γιατί θα ήθελα να αρπάξω μια μεγάλη ευκαιρία, αν μου δοθεί. Βάζω όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, όμως έχω αποφασίσει να μην επιστρέψω στην Μίντγιλαντ. Με ήθελαν να μείνω και τον Ιανουάριο, αλλά αποφάσισα να έρθω στην Ομόνοια. Θα ψάξω για την καλύτερη επιλογή».

…το συμβόλαιο με την Μίντγιλαντ μέχρι το καλοκαίρι του 2021: «Ναι, και γι’ αυτό θα ήθελα να φύγω με ελευθέρα μετεγγραφή αυτή τη φορά».

…την εθνική Νιγηρίας: «Περιμένω την ευκαιρία μου. Θα εκπληρωθεί ένα όνειρό μου αν παίξω στη Νιγηρία. Πιστεύω ότι έχω πολλά να προσφέρω».

Keywords
Τυχαία Θέματα