Ο ΑΠΟΕΛ αγκαλιά με τη 2η θέση

ΠΟΛΟ
Τον πρωταθλητή τον γνωρίζαμε εδώ και κάποιες αγωνιστικές. Το Σαββατοκυρίακο, μετά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αγκαλιά με τη δεύτερη θέση. Οι γαλαζοκίτρινοι με τη νίκη τους στην Πάφο επί του τοπικού ομίλου ξέφυγαν στο +6 και όλα δείχνουν πως όλα πήραν τον δρόμο τους. Στους άλλους αγώνες είχαμε επικράτηση των φαβορί με τη Μέσα Γειτονιά να πετυχαίνει σκορ ρεκόρ επί της Λάρνακας με 24-1.

Μεγάλο παιγνίδι έγινε στο κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», με τον ΑΠΟΕΛ

να παίρνει τη νίκη 13-12 και να καπαρώνει τη 2η θέση στη βαθμολογία. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γαλαζοκίτρινους ο τερματοφύλακας Ανέστης Βασιλείου, ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι των αντιπάλων, το ένα πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα και το άλλο 47 δευτερόλεπτα πριν από το τελικό σφύριγμα του διαιτητή!

Ο Βασιλείου έκοβε (αφού είχε και πολλές άλλες μεγάλες αποκρούσεις) και ο Νικολάου έβαζε και ήταν ο άλλος μεγάλος πρωταγωνιστής με τα έξι γκολ που πέτυχε. Με τη νίκη του αυτή ο ΑΠΟΕΛ αγκάλιασε τη 2η θέση στη βαθμολογία και όλα δείχνουν πως θα είναι ο δευτεραθλητής στη φετινή περίοδο.

Τα αποτελέσματα:
ΑΠΟΕΛ-Ν.Ο. Πάφου 13-12
Ν.Ο.Λευκωσίας-Ν.Ο.Λεμεσού 14 - 6
Ν.Ο. Λάρνακας-Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς 1-24

Keywords
Τυχαία Θέματα