«Ο Αρχιεπίσκοπος δεν κατάλαβε καλά - Ο Αναστασιάδης λέει ψέματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιος Δίπλαρος και βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού, οι οποίοι μίλησαν για τα όσα ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος για λύση δύο κρατών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αρχικά ο κύριος Δίπλαρος ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στον Αρχιεπίσκοπο ότι η Τουρκία δεν είναι διατεθειμένη να κάνει κινήσεις για λύση

του Κυπριακού, αλλά και την ετοιμότητα του για συνέχιση των συνομιλιών από εκεί που σταμάτησαν στο Γκραν Μοντάνα.

Πρόσθεσε ότι αυτά που λέγονται δεν αντικατοπτρίζουν την σφαίρα της αλήθειας. «Στόχος του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η επίλυση του Εθνικού μας προβλήματος».  

Παράλληλα ανέφερε ότι Αρχιεπίσκοπος δε αντιλήφθηκε αυτό που του επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Συμπλήρωσε ότι αυτά ειπώθηκαν πριν από αρκετά χρόνια λίγο μετά το Γκραν Μοντάνα, με τον Αρχιεπίσκοπο να δηλώνει ότι δεν λέχθηκε ποτέ ξανά από τον Πρόεδρο κάτι τέτοιο.

Με τη σειρά του ο κύριος Δαμιανού ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λέει ψέματα. «Ο Αρχιεπίσκοπος ήρθε για να επισφραγίσει αυτά που προειδοποιούσαμε τον Κυπριακό λαό».

Συμπλήρωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συζήτησε και φλέρταρε με λύση δύο κρατών πίσω από κλειστές πόρτες και διπλωματικούς και πολιτικούς διαδρόμους.

«Δεν είναι μόνο ο Αρχιεπίσκοπος που άκουσε για λύση δύο κρατών από τον Νίκο Αναστασιάδη, αλλά και μερικές δεκάδες σε Κύπρο και εξωτερικό». Πρόσθεσε ότι τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού πρέπει να απολογηθούν αντί να δικαιολογούν καταστάσεις.   

Δείτε όλη τη συζήτηση 

Διαβάστε ακόμη: 

ΠτΔ: Στέλνει στους πολιτικούς Αρχηγούς άτυπο έγγραφο που κατέθεσε στον ΓΓ ΟΗΕ

ΠτΔ: Απορρίπτει τα όσα ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος για λύση δύο κρατών

Keywords
Τυχαία Θέματα