Ο Μπέκαμ κατασκευάζει στάδιο στο Μαιάμι

Ομάδα επενδυτών με επικεφαλής τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, η "Beckham Miami United", έφτασε σε συμφωνία σχετικά με τα σχέδια, για την ιδιωτική χρηματοδότηση του σταδίου, χωρητικότητας 25.000 θέσεων που προτείνεται στο Μαϊάμι.


Η συμφωνία αφορά την κατασκευή του νέου σταδίου δίπλα στο "Μάρλινς Παρκ", που θα είναι το σπίτι της ομάδας του Μπέκαμ στη Major League Soccer

(MLS). Μία ομάδα, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό επίσημα το όνομά της, αλλά με προγραμματισμένο ντεμπούτο στην διοργάνωση το 2018.

Ο επιλεγμένος χώρος, ήταν μέρος όπου βρισκόταν το Οραντζ Μπόουλ, όπου έπαιζε η ομάδα του Μαιάμι Ντόλφινς στο επαγγελματικό αμερικάνικο ποδόσφαιρο (NFL), πριν κατεδαφιστεί και μετακομίσει στο "Μάρλινς Παρκ" στο 2008.

"Η συνάντηση με τον Δήμαρχο ήταν ένα ακόμα βήμα, προκειμένου να υπάρξει στο Μαιάμι μία ομάδα παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κλάσης. Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια του σχεδιασμού και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές βιώσιμες επιλογές, αλλά προτεινώμενη θέση μας για το γήπεδο είναι η πρώην περιοχή του Οραντζ Μπόουλ," ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της "Beckham Miami United".

"Ο Ντέιβιντ, ο Μαρτσέλο και ο Σιμόν-συνέχισε- είναι ευχαριστημένοι από την υποστήριξη που δέχονται από τους φιλάθλους στο Μαιάμι και είμαστε ενθουσιασμένοι στην προοπτική να μοιραστούν μαζί μας τα σχέδιά μας για την πόλη αλλά και ολόκληρη την περιοχή.”

Η είδηση έρχεται, μετά από συζητήσεις που διέρκησαν περισσότερους από 18 μήνες με την τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη τοποθεσία για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μαιάμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα