Ο δρόμος που έχει να διανύσει για τους ομίλους

Το διπλό του Απόλλωνα στην Αυστρία σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους της ομάδας και πλέον βλέπουν την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, όμως, ξέρει πως τίποτα δεν τελειώσε καθώς ακολουθεί ο επαναληπτικός της Κύπρου και σίγουρα η Αούστρια Βιέννης θα έρθει για το καλύτερο δυνατό.Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πως εάν αγωνιστούν με τον ίδιο ρυθμό και με το ίδιο πάθος για την νίκη, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, καθώς οι Αυστριακοί έχουν χτυπητές αδυναμίες, ειδικά στην αμυντική τους γραμμή.

Ο Απόλλωνας,

που ταξίδεψε με 3 σημαντικές απουσίες (Παπουλής,Σακέτι,Ζελάγια) στο γήπεδο, κατάφερε να τις καλύψει με τον καλύτερο τρόπο και  έκανε τον κόσμο να ξεχάσει πως έλειπαν αυτοί οι τρεις παίκτες,με το αποτέλεσμα αυτό να πιστώνεται στον προπονητή της ομάδας.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα της Λεμεσού κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί με την Αϊντχόφεν, που κέρδισε εκτός έδρας την Χάουγκεσουντ με 1-0.Καταλαβαίνει κανείς πως το έργο του Απόλλωνα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο,καθώς πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ολλανδίας και της ομάδας που τερμάτισε πίσω από τον Άγιαξ στο περσινό πρωτάθλημα.

Σίγουρα, κανείς δεν σκέφτεται τους Ολλανδούς σε αυτό το σημείο και όλων το μυαλό βρίσκεται στον επαναληπτικό με την Αούστρια Βιέννης όπου καλείται ο Απόλλωνας να επιδείξει σοβαρότητα για να βρεθεί στα πλέι οφ.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τους αγώνες του Απόλλωνα στην Ευρώπη είναι πως παλεύει όλα τα παιχνίδια και έχει εύκολο το γκολ,καθώς έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες μέχρι στιγμής με αρκετούς διαφορετικούς σκόρερ, κάτι που δείχνει πως υπάρχει πληθώρα επιλογών στην επιθετική γραμμή της ομάδας.Επίσης, ο Απόλλωνας δείχνει να είναι μια ομάδα που μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλά είδη ποδοσφαίρου, όπως είναι το ποδόσφαιρο κατοχής ή το ποδόσφαιρο των αντεπιθέσεων, που το έκανε αρκετά στην Αυστρία και σίγουρα το γεγονός αυτό είναι πολύ θετικό για την συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα