Ο ευκολότερος τρόπος παραγγελίας αν έμεινες μόνος & πεινασμένος

Στο Foody μπορούμε να δούμε ποια εστιατόρια είναι ανοιχτά κάθε μέρα και κάνουν delivery στην περιοχή μας

Ο δεκαπενταύγουστος είναι η εποχή του χρόνου που οι δρόμοι και οι πλατείες αδειάζουν και ο περισσότερος κόσμος κάνει διακοπές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. Αρκετοί όμως από εμάς περνούμε κάποιες (ή όλες) τις μέρες της εβδομάδας του δεκαπενταυγούστου στην πόλη. Και δεν φτάνει αυτό, αρκετά από τα εστιατόρια που έκαναν την ζωή μας πιο εύκολη, κλείνουν και

αυτά για διακοπές.

Το foody.com.cy έρχεται για να λύσει το πρόβλημα που… ταλανίζει πολλούς από εμάς αυτή την εποχή του χρόνου. Μπαίνοντας στην κυπριακή ιστοσελίδα μπορούμε να δούμε ποια εστιατόρια είναι ανοιχτά κάθε μέρα και κάνουν delivery στην περιοχή μας.

Το Foody συνεργάζεται πλέον με περισσότερα από 500 σημεία πώλησης φαγητού παγκύπρια και σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις το εστιατόριο της επιλογής σου και να κάνεις εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σου.

Πέρα από την πολύ απλή διαδικασία τοποθέτησης παραγγελίας, το Foody προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης των «αγαπημένων» παραγγελιών, την επιλογή αναζήτησης εστιατορίων με συγκεκριμένο φαγητό (σουβλάκια, πίτσα, σαλάτες κ.α.), όπως επίσης και την ευχέρεια της online πληρωμής της παραγγελίας, μέσω πιστωτικής κάρτας.

Δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω ψάξιμο για φαγητό τις ημέρες του δεκαπενταύγουστου! Το Foody είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος για να βρούμε όσο γρηγορότερα γίνεται ποια εστιατόρια είναι ανοιχτά και να παραγγείλουμε πριν το στομάχι μας δεθεί… κόμπος από την πείνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα