Ο «Εξολοθρευτής» ψηφίζει Kasich μέσω Snapchat.

Πολλοί επώνυμοι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως για παράδειγμα το Twitter ή το Instagram για να προωθήσουν την υποψηφιότητα που στηρίζουν.

Ο Arnold Schwarzenegger, είναι ένας από τους επώνυμους που χρησιμοποίησαν την πιο πάνω μέθοδο για να στηρίξει την υποψηφιότητα της αρεσκείας του. Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό

από τον άνθρωπο που υποδύθηκε το ρομπότ του μέλλοντος, ο οποίος όπως φάνηκε είναι τεχνολογικά πιο μπροστά από τους υπόλοιπους.

Ο πρώην Εξολοθρευτής αλλά και πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, έδειξε την υποστήριξη του προς τον υποψήφιο John Kasich μέσω ενός Snapchat και ένα βίντεο διάρκειας 10 δευτερολέπτων.

Ο Schwarzenegger είχε ενεργό συμμέτοχη στην προεκλογική εκστρατεία των Ρεπουμπλικάνων στο Οχαίο. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ανέβασε ένα βίντεο μαζί με τον Kasich, ο οποίος δήλωσε την αγάπη του προς το Schwarzenegger.

Ο Schwarzenegger και ο Kasich μετρούν μια μακροχρόνια φιλία. Η σχέση όμως του Schwarzenegger με το snapchat είναι σχετικά πρόσφατη.

Keywords
Τυχαία Θέματα