Μπλεγμένος και ο Ιμόμπιλε στο κύκλωμα των στημένων αγώνων;

Νέες εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στην υπόθεση στημένων αγώνων με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ραούλ Μπράβο,καθώς ο Ιμόμπιλε δείχνει να εμπλέκεται σε στημένους αγώνες στην Ιταλία.

Oι στημένοι αγώνες στην Ισπανία φαίνεται να έχουν εξαπλωθεί και στην Ιταλία με τον Ραούλ Μπράβο να εμπλέκεται και σε αυτή την περίπτωση.Ο ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ,του Ολυμπιακού,του

Άρη και της Βέροιας είναι ο βασικός υπεύθυνος για το κύκλωμα των στημένων αγώνων στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ραούλ Μπράβο αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και όπως φαίνεται έχει εμπλακεί και στην Ιταλία,καθώς βγήκε στην επιφάνεια πως ο Τσίρο Ιμόμπιλε ανακρίνεται για την ίδια υπόθεση.

Ο ιταλός επιθετικός της Λάτσιο φέρεται να έχει στοιχηματίσει σε αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος, κάτι που προφανώς απαγορεύεται αυστηρά και το έχει κάνει με σύμμαχο το Ματία Μαριότι (έχει απασχολήσει τις Αρχές της γειτονικής χώρας για παράνομο στοιχηματισμό) ο οποίος κατηγορείται για χειραγωγημένους αγώνες της Φροζινόνε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα τραβήξει αρκετά το ενδιαφέρον των αρχών,που θα πρέπει να ανακαλύψει τους ένοχους αυτής της ιστορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα