Ο Κάραγκερ βλέπει αποχώρηση του Κουτίνιο

Ο ζωντανός θρύλος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Φιλίπε Κουτίνιο θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της επόμενης σεζόν...

ο Τζέιμι Κάραγκερ με την πολύχρονη παρουσία του στο «Άνφιλντ» είναι ο πλέον κατάλληλος για να εκφράσει την άποψή του για την πιθανότητα μεταγραφής του Φιλίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «5times.co.uk», ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ανέφερε ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος των «reds», λογικά

θα παραμείνει στο Λίβερπουλ για ακόμα έναν χρόνο πριν μετακομίσει στην... Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: « Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πάρουμε ακόμα δώδεκα μήνες από αυτόν. Όταν υπέγραψε το πενταετές συμβόλαιό του, δεν πίστευα ότι θα αποχωρήσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία, όμως, ότι σε κάποιο στάδιο της καριέρας του, ο Φιλίπε θα θελήσει να παίξει για ένα από τα ισπανικά μεγαθήρια, όπως κάνουν πολλοί από τους παίκτες της Λατινικής Αμερικής. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούνται οι δύο μεγαλύτερες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που έχουν πάντοτε στις τάξεις τους, τους καλύτερους παίκτες. Είναι το μεγάλο όνειρο πολλών να αγωνιστούν για έναν από αυτούς τους συλλόγους, οπότε δεν μπορούμε να παραπονεθούμε.

Έχει γραφεί ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να καταθέσει μια μεγάλη πρόταση πολλών εκατομμυρίων, όχι μόνο λόγω του κινδύνου να χάσει τον Νεϊμάρ, αλλά και εξαιτίας του επερχόμενου τέλους της καριέρας του Ινιέστα. Οι Καταλανοί βλέπουν τον Κουτίνιο ως την ιδανική λύση.

Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα πρέπει να τον απολαύσουν πραγματικά τους επόμενους δώδεκα μήνες, σαν να έρχεται μια ειλικρινά τεράστια προσφορά στο τέλος της σεζόν και εάν ο παίκτης θέλει να παίξει στη Βαρκελώνη, τότε η Λίβερπουλ δεν έχει πολλά πράγματα να κάνει. Όπως είπα, ας ελπίσουμε ότι θα τον δούμε με τη φανέλα της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν και στη συνέχεια θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα