Ο καταλυτικός ρόλος του Τζόρνταν στις επαφές ιδιοκτητών-παικτών του ΝΒΑ

Η χθεσινή απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μην αγωνιστούν με τους Ορλάντο Μάτζικ, προκάλεσε ένα ντόμινο εξελίξεων στο ΝΒΑ και σήμερα, ανέλαβε δράση, ο μεγάλος, Μάικλ Τζόρνταν.

Το ρεπορτάζ του «ESPN» είναι αποκαλυπτικό, όσον αφορά τις επαφές που έκανε ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς (πλέον) τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει η Τζάκι ΜακΜίλαν, ο «MJ» είχε επαφή με τον Κρις Πολ, ο οποίος είναι πρόεδρος του συνδικαλιστικού

οργάνου των παικτών του ΝΒΑ, θέλοντας να ακούσει τις θέσεις των παικτών και τι θέλουν να πετύχουν, ενώ είχε συνομιλία και με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ για θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης.

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων έκαναν μια τηλεδιάσκεψη το πρωί της Πέμπτης και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΕSPN», ο Τζόρνταν ανέφερε μεταξύ άλλων ότι... «τώρα, είναι καλύτερα να ακούσουμε παρά να μιλήσουμε».

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων αποφάσισαν ομόφωνα να στηρίξουν τις θέσεις των παικτών και μεγάλο κομμάτι της κουβέντας του, ήταν για τους τρόπους που θα ενισχύσουν τις φωνές των καλαθοσφαιριστών.

Μαζί με τον Τζόρνταν, πολλοί ήταν οι ιδιοκτήτες, που εξέφρασαν την άποψη ότι πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν, με το σκεπτικό ότι οι αγώνες αποτελούν την καλύτερη οπτική πλατφόρμα για την κοινωνική αλλαγή που θέλουν όλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα