Ο Κιελίνι είπε «αντίο» και στην Εθνική Ιταλίας (pics)

Την τελευταία του διεθνή συμμετοχή κατέγραψε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι στη Finalissima, με τον Ιταλό στόπερ να αποχαιρετά την «Σκουάντρα Ατζούρα».

Ο Κιελίνι αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της Ιταλίας και αποθεώθηκε τόσο πριν την έναρξη της Finalissima κόντρα στην Αργεντινή, όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

O Τζιόρτζιο Κιελίνι αποχωρεί από την Εθνική Ιταλίας, μετρώντας 116 εμφανίσεις ενώ στην πλούσια θητεία του πανηγύρισε

και την κατάκτηση του Euro 2020.

Ο Κιελίνι τιμήθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας για την πολυετή προσφορά του στη «Σκουάντρα Ατζούρα», με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να δίνει και το στίγμα των σκέψεων του μετά την ήττα από την Αργεντινή.

«Ελπίζαμε να πάρουμε τη νίκη και το τρόπαιο, ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο αλλά η ήττα δεν διαγράφει τα πάντα. Τώρα περιμένω μία δύσκολη περίοδο, χρειάζεται να είναι όλοι κοντά σε αυτό το γκρουπ που πρέπει να κάνει πάρα πολλά.

Είναι κρίμα, επειδή στο πρώτο μέρος κάναμε πάρα πολλά λάθη και καταστρέψαμε οι ίδιοι τους εαυτούς μας, αλλά και εκείνοι ήταν πολύ δυνατοί.  

Έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και είναι ομάδα, μοιάζουν με εμάς έναν χρόνο πριν. Τώρα θα πρέπει να ξαναρχίσουμε και να παραμείνουμε κοντά σε αυτή την ομάδα», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιελίνι, Εθνική Ιταλίας,kielini, ethniki italias