«Ο Κιμ έδωσε διαταγή να εκτελέσουν μαέστρο και τα μέλη να περάσουν δίπλα του»

Αίσθηση προκαλεί η είδηση την οποία αποκαλύπτει δημοσιογράφος της Νοτίου Κορέας. Ο Joo Seong - Ha αποκάλυψε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε την εκτέλεση μαέστρου ορχήστρας της Βορείου Κορέας και μετά υποχρέωσε τα μέλη της να περάσουν δίπλα από το νεκρό σώμα.

Ο Joo Seong-ha, ο οποίος γράφει στην ημερήσια εφημερίδα Dong-A Llbo είχε ενημερώσει στις 29/4 πως ανήμερα των γενεθλίων του Κιμ (16/2), εκείνος είχε παραβρεθεί μαζί με τη σύζυγο του σε θέατρο της Pyongyang για τους εορτασμούς που του είχαν ετοιμάσει

-ανήμερα της ημέρας του Λαμπερού Αστεριού. Στο πρόγραμμα άνηκε και ένα σόου με τον τίτλο «Shadow Magic», στο πλαίσιο του οποίου ηθοποιοί εκτελούσαν μαγικά τρικ πίσω από ένα παραβάν -και εμφανίζονταν στο κοινό ως σκιές.

Με το τέλος, ο Ουν είχε να πει τα καλύτερα για την παραγωγή. Λίγα μέτρα πιο πέρα, ο μαέστρος της ορχήστρας φέρεται πως έλεγε την ίδια ώρα σε έναν δικό του άνθρωπο ότι δεν πίστευε πως το σόου ήταν καλό. Το ίδιο βράδυ ο μαέστρος συνελήφθη. Σύμφωνα πάντα με τον Joo, ο δικτάτορας της χώρας απαίτησε από όλους τους καλλιτέχνες της Pyongyang να παρουσιαστούν στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα, στις 20/2. Ήταν αυτό στο οποίο εκτελέστηκε ο μαέστρος (πληροφορίες θέλουν το όνομα του να ήταν Hyun-woo Cho) με 90 πυροβολισμούς τριών στρατιωτών που είχαν αυτόματα όπλα ΑΚ-47, από απόσταση 10 μέτρων.

Η είδηση μεταφέρθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του μέσου πρόσφατα, με έναν πιο προσεγμένο τρόπο γραφής. Το Newsweek ζήτησε το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Βορείου Κορέας και της εφημερίδας Dong-A Llbo, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Πηγή: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα