«Ο Κλοπ φαβορί για την Εθνική Γερμανίας»

Δεν πρόλαβε να βγει η ανακοίνωση για το τέλος του Γιόαχιμ Λεβ από την Εθνική Γερμανίας και ήδη η Bild έριξε την… βόμβα. «Ο Κλοπ είναι φαβορί για να τον αντικαταστήσει».

Θα είναι κενός σε μερικούς μήνες, όμως οι εξελίξεις για τον πάγκο της Mannschaft τρέχουν από τώρα, ώρες αφότου έγινε επίσημο ότι ο Λεβ αποχωρεί μετά το τέλος του Euro. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Bild για τη θέση υπάρχουν ήδη φαβορί και το

μεγαλύτερο όνομα είναι αυτό του Γίργκεν Κλοπ, ο οποίος βρίσκεται υπό πίεση για να αναστρέψει την κατάσταση στο Anfield έπειτα από την εικόνα κατάρρευσης που παρουσιάζει η Λίβερπουλ. Ο δεύτερος είναι ένας άνθρωπος που ήδη έχει δουλέψει στο πλευρό του Λεβ στην Εθνική, ο νυν προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ.

Το μέλλον και το τι θα προκύψει δεν μπορούμε να το ξέρουμε, όμως αυτό που μπορούμε να πούμε ότι το timing είναι ιδανικό για τους Reds έτσι ώστε αν ο Κλοπ αποχωρήσει από το Anfield, να τον διαδεχθεί ο legend του club, Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος εκτόξευσε τις μετοχές του με την Ρέιντζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα