«Ο Ουζόχο μου είπε τι περιμένει ο κόσμος της Ομόνοιας από μένα»

Πατριωτική αλληλεγγύη επέδειξε ο Φρανσίς Ουζόχο προς τον Νταβίντ Ακιντόλα, όταν ο τελευταίος μεταγράφηκε στην Ομόνοια τον περασμένο Ιανουάριο, βοηθώντας τον να εγκλιματιστεί και να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Μου πήρε λίγο χρόνο να συναντηθώ με τον Φρανσίς Ουζόχο, όταν πρωτοήλθα στην Κύπρο, επειδή ήταν σε διαδικασία αποθεραπείας από τον τραυματισμό του. Τον είδα αργότερα και μου είπε πολλά πράγματα για την Ομόνοια. Συνεννοηθήκαμε εύκολα στα αγγλικά και μου είπε επίσης τι περίμενε από μένα ο κόσμος. Ήταν

εξαιρετικά υποστηρικτικός, αναμφίβολα.

Ο Ακιντόλα ψάχνει ομάδα να τον αγοράσει

Επέλεξα να έλθω στην Ομόνοια, διότι είναι σύλλογος με μεγάλες φιλοδοξίες. Την ερχόμενη περίοδο θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ως φιλόδοξο άτομο, θέλω πραγματικά να παίξω και να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό», σχολίασε ο 24χρονος Νιγηριανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη: Ο Παντίλιμον απέρριψε ρουμανική ομάδα για την Ομόνοια!Πρωτάθλημα CYTA 2020/21: Μικρότερη διάρκεια, περισσότερες αγωνιστικές;«Η πιο χαμένη ομάδα από την πανδημία είναι η Ομόνοια»«Τα έχωσε» σε συμπαίκτη του αδελφού του ο Γκικίεβιτς!
Keywords
Τυχαία Θέματα